Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit akarhatott a meleg haverom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhatott a meleg haverom tőlem?

Figyelt kérdés

Volt egy srác, akivel megismerkedtem. Munkahelyen folyton nézett engem. Aztán volt egy céges buli, és ott oda jött hozzám, és megcsókolt. Számos bulin voltunk, ahol csókolóztunk, elkérte a telefonszámomat, illetve folyton dicsért, majd egyik este benyögte, hogy ő meleg, így nem tud nekem semmit ígérni. Aztán szépen elkezdett jobban beavatni az életébe, és tényleg meleg, melegek vették körül. Párkapcsolatai is pasikkal volt, egyszer próbálkozott egy lánnyal, de nem ment neki, és akkor lett 1000%-ig biztos, hogy tényleg meleg. Élete szerelme is pasi volt.

Őszintén, én akkor beleeestem, de elfogadtam, hogy meleg, így próbáltam elfelejteni. Aztán volt, hogy egyszer részegen felhívott, hogy ő szeret engem, és le akar velem feküdni. Én nem mentem bele, megmondtam neki, hogy nem leszek kísérleti nyuszi. És nem egyszer mondogatta részegen a haverjainak, hogy velem lefeküdne. Engem ez a helyzet egyre rosszabbul érintett, így kiléptem ebből, és megszüntettem vele minden kapcsolatot.

Néha keres, de nagyon nem, most is pasival él együtt.

Őszintén, ilyen létezik? Azt mondja nem biszexuális, nyíltan meleg. De akkor ez mégis mi? Mármint van olyan, hogy meleg beleszeret egy lányba? Vagy csak szórakozott?

Sokszor eszembe jut, mert amíg azt hittem, hogy hetero, addig én hullaszerelmes voltam belé.

2021. jan. 30. 23:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Pedig biszex, akármit mond.
2021. jan. 30. 23:18
 2/5 anonim válasza:
100%
Jól mondja az első.
2021. jan. 30. 23:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
hát ha neked is bejön szerintem adhatnál neki egy esélyt
2021. jan. 31. 11:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is biszex még ha a fiúk felé hajlik jobban akkor is. Lehetséges, hogy annyira nem jött vele ez szembe addig, hogy teljesen meg volt győződve a melegségéről. Ha egyik irányba létezik ilyen (heteró rádöbben hogy biszex), akkor fordítva miért ne működhetne?

Én 29 éves fejjel biszexnek tartom magam a meleg oldalról. Elég sok sráccal szexeltem már, de valahogy sosem volt merszem a lányokkal foglalkozni, de tudom hogy érdekelnek ők is. Szóval könnyen el tudom képzelni, hogy neki is hasonló a helyzete csak extrémebb. Igaz részemről már alsóban volt fiú és lány is aki tetszett, csak a pubertáskor lökött el a meleg irányba elég durván. Ha neki te voltál az elő lány aki tetszett az elég meglepő, de nem lehetetlen.

2021. febr. 1. 03:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
"Hullaszerelmes" voltál ebbe a srácba, és lehet, hogy valamennyire még most is szerelmes vagy bele. Ha így van, adj neki egy esélyt! Lehet, hogy egy olyan biszex srác, aki erősen vonzódik a saját neméhez, de vonzzák valamennyire a lányok is, csak eddig nem jött elő ez az énje. Kellett ehhez neki, hogy érzelmileg is kötődni tudjon egy lányhoz, és ezt benned találta meg.
2021. febr. 1. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!