Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hetero lányból lehet meleg, vagy legalább lezbi?
Figyelt kérdés
Bele szerettem a legjobb barátnőmbe. Róla annyit kell tudni ezzel kapcsolatban, hogy a meleg párokat úgy szereti, ha animébe vagy sorozatba megy. Szerintem élőben is elmegy neki, de azt nem ha egy barátja akár a chrusa bi vagy meleg.
Olvastam, hogy hormonokban alakul ki, de nem feltétlen! Aki megundorodik a fiúktól az is válhat lezbivé. Vagy aki túl sok yaoit és yurit nézet/olvasot. Xd
Én is hasónló cipőben járok. De arról nem kérek leszólást, hogy csak beképzelem magamnak. Azaz igazság, hogy nem ez van.
Szóval ha lehet erre értelmes választ adni akkor elsősorban azt kérem. Thx
2020. máj. 11. 20:46
1/3 anonim válasza:
Sok nőben van leszbi vagy bi hajlam. Többen is próbálják ezt ki, mint férfiak.
2/3 anonim válasza:
A válasz röviden igen. Alfred Kinsey jött erre rá, kutatások alapján, aki nem hiszi az nézzen utána.
3/3 anonim válasza:
Nem, nem lehet. Ez nem változik. Eddig is ilyen voltál, csak eddig még nem jöttél rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!