Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy nagyon jó barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy nagyon jó barátom (fiú és én is fiú vagyok) és azt hiszem hogy bele szerettem, ő szerintem nem meleg legalábbis jelét még nem adta hogy a fiúkhoz vonzódna. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2014. aug. 28. 15:18
 1/8 anonim ***** válasza:
24%
Hát ha a helyében lennék és észre venném tuti a falhoz baxnàm a fejedet
2014. aug. 28. 15:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Markolj rá a srácra és akkor megtudod meleg-e
2014. aug. 28. 15:21
 3/8 anonim ***** válasza:
ismerős helyzet :) ha hetero akkor ne tegyél semmit, keress egy meleget.
2014. aug. 28. 15:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Az érdekes az hogy a lányokat szeretem. De ő valamiért vonz, más fiú-férfi nem csak ő meg a lányok.
2014. aug. 28. 15:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
én is éreztem már ilyent a legjobb barátom iránt, nem tudom miért :D talán közel álltunk egymáshoz és nem akartam elveszíteni XD de ő nem vette észre ezt, ő is szívesen lógott velem mindig, meg minden, aztán volt egy csaj, aki szerelmes volt belé, de a barátom meg velem volt szívesebben és nem akart a csajtól semmit, beleültette a bogarat a haverom fülébe, hogy én szerelmes vagyok a haveromba, a haverom meg elhitte, de nem mondta meg, mi a baja, csak mindig le akart rázni. mikor a végén elárulta, megmondtam neki, hogy a csaj akarja tönkretenni a barátságunkat, nem vagyok szerelmes belé, pedig az voltam, vagy legalábbis szerettem. A barátom meg nekem adott igazat. Aztán pár év múlva a srác jól kihasznált anyagilag, utána meg lerázott... erről ennyit...
2014. aug. 28. 17:04
 6/8 anonim ***** válasza:

ezzel én is így vagyok. lányokat szerettem mindig, de most a legjobb barátomat.

24/F

2014. aug. 29. 20:19
 7/8 A kérdező kommentje:

Kedves #5/6!

Én mindenemet odaadnám ha összejönne velem. Sőt még az életemet is hajlandó lennék érte feláldozni.

2014. szept. 4. 18:10
 8/8 anonim ***** válasza:
65%

Na ezt Hívják SZERELEMNEK!!!

Egyébként azóta mi történt?

2015. szept. 1. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!