Mit akarhatott tőlem az a férfi aki megkérdezte a buszon hány éves vagyok?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel mentem valameddig aztán ő leszállt és leült velem szembe ( négyesbe) egy idősebb ( 60 körüli férfi) és így nézett egy csomószor, aztán megkérdezte hány éves vagyok. Elképzelésem sincs miért. Mit gondolt hogy megmondom vagy mi? Amúgy 16 vagyok ő meg a nagyapám korosztálya kicsit kiakadtam. És átültem máshova. Mit akarhatott?2021. jan. 27. 13:24
1/7 anonim válasza:
NEm tudta eldönteni, Néha én is gondolkodok azon hogy az egy nő hány éves lehet.
Arcra 14, testre 35...
2/7 anonim válasza:
Ja, összezavartad valamiért. Vagy nagyon hasonlítottál valakire. Amúgy mi történt volna, ha megmondod?
3/7 anonim válasza:
Megkérdezte, hány éves vagy. Ettől egyből arra gondoltál, hogy meg akar "izélni", mert biztosan egy perverz állat. Bocs, de szerintem nem enyhén üldözési mániás vagy.
4/7 anonim válasza:
Szerintem egy tusko volt. Egy idegen vagy meselje el, mit akar, vagy ne tolakodjon. Ez olyan, mintha kiszolt volna a fejebol.
5/7 anonim válasza:
Belehaltál volna ha annyit mondasz hogy 16?
Ha tovább kérdezősködött volna akkor lett volna értelme átülni.
6/7 anonim válasza:
"Mit akarhatott tőlem az a férfi aki megkérdezte a buszon hány éves vagyok?"
Tudni akarta az életkorodat. Sok sikert a további életedhez.
7/7 anonim válasza:
60 eves és szereti a "pipihusit"... ennyi. Egy idegennek nincs köze hozzá hány éves vagy. Fordított helyzetben egy kissrác mit tenne?😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!