Ki tud felhívni úgy, hogy nincs SIM kártya a telefonban? Csörgött a mobilom, pedig SIM sem volt benne. Felvettem és egy férfi szólt bele. Elmondta a nevem és megkérdezte, hogy én vagyok-e aztán lecsapta a kagylót.
Figyelt kérdés
Érdeklődtem a telenornál. Be tudják mérni a telefon IMEI számát és fel tudnak hívni, úgy is ha nincs SIM a telefonban. Azt is elmondta, hogy ezt csak a rendőrség tudja elérni (kötelezik a szolgáltatót, hogy nyissanak vonalat a telefonhoz) és általában körözés alatt álló emberekkel szokták ezt csinálni, de nekem nincs dolgom a rendőrséggel.2014. ápr. 23. 23:53
1/6 anonim válasza:
Én Az előbb értem haza Budapestről úgy, hogy nincs is motor kedd óta az autómban, szóval BÁRMI lehetséges! A rendőrség mindenható!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2/6 anonim válasza:
A multkor kapaltam a kertben, amikor egy sportrepulo szallt el felettem. Raceloztam a kapanyelet, annyit mondtam "bummm", az meg elsult.
3/6 anonim válasza:
Erre ma már nagyon jó gyógyszerek vannak.
4/6 anonim válasza:
:-) Nem vagyok jártas a technológiában, de ha az egyik irányban működik, akkor működhet fordítva is.
SIM nélkül hívhatók a segélyhívók (vagy olyan telefonról, ami zárolva van). Innentől kezdve nem kizárt, hogy ez fordítva is működik. A kártya nem azért kell bele, mert anélkül nem lenne használható - egy adóvevőben sincs, mégis kommunikálhatsz vele. Ami biztos, ha SIM nélküli telefonodon felhívnak, ne vedd fel, minek? :-)
5/6 A kérdező kommentje:
Jártam a rendőrségen és elmondtam mi a szitu. Azt mondta apasas akivel beszéltem 1000%, hogy ők voltak. Azt is mondta, hogy nincs ellenem kiadva körözés, de mivel van vagy 200 iroda, így nem tudja megmondani miért kerestek. Azt mondta várjak, ha fontos előbb vagy utóbb úgy is megtalálnak.
2014. ápr. 24. 23:10
6/6 A kérdező kommentje:
Mondja valaki azt, hogy a rendőrök nem hülyék. Benne van a nyilvántartásban a címem és ahelyett, hogy kijönnének vagy küldenének egy levelet, inkább bemérnek és belelihegnek a telefonba. Az is lehet, hogy csak egy telefonbetyár fakabát volt :)
2014. ápr. 24. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!