Tudna segíteni nekem valaki videó kártya ügyben?
Szeretnék egy videó kártyát venni, 50.000-100.000 FT között. PCIExpress 2.0 valamire. Azt mondta az egyik szakember, hogy ez egy fontos dolog, hogy ezt tudjam, hogy az enyémben ilyen "izé" (nem tudok mást szót használni, nem akarom, és nem is tudom mi ez) van.
A lényeg, hogy egy ehhez való videó kártyával lehessen vele játszani, nem tudom pl: Az AC4-gyel. Nem tudok jobb példát mondani.
110.000 a végső határ, de az csak tényleg akkor, ha csak annyiból telik ki egy videó kártya az említett példára.
Tudtad, kedves utolsó válaszoló?
Amikor egy adott ember hazaér, és a másik ezt mondja: "Már haza is értél?" Ez egy üdvözlési forma a másik felé, vagy legalábbis hasonló, tudja az-az ember, hogy hazaért a másik, hiszen látja.
A "Tudna segíteni nekem valaki videó kártya ügyben?" kérdés, pedig arra vezethető vissza, hogy bizony-bizony, írjatok videó kártya típusokat, amik megfelelnek az elvárt leírtaknak.
----------
Semmi baj, mindenki megérti, ha valakinek értelmi szintje nem éri el az átlagot!
Lehet, hogy valamit nem jól írok, nem sokat konyítok a géphez, addig leszűkül a kőr, hogy hangfal beszerelése. Tehát ha nem pontosan erre voltál kíváncsi, elnézést.
Processzor: Intel(R) Core(TM) i3-2100 CPU @ 3.10GHz 3.10 GHZ
A RAM remélem a memóriakártyát jelenti.: -AsusP8H61-V
Hát a tápot majd leírom, per pillanat nem igen lenne kedvem a gépházat kicsavarozni. ---> Tudom, hogy egészben kéne írnom, tehát mikor már a táp típusát is tudom, de mivel nem tudom, mire voltál kíváncsi a processzor típusa alatt, inkább így küldtem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!