Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, melyik igaz rátok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, melyik igaz rátok?

Figyelt kérdés
2022. jan. 25. 00:40
A kérdező szavazást indított:
Agnosztikus vagyok.
A Hit Gyülekezetéhez tartozom.
Ateista vagyok.
Evangélikus vallású vagyok.
Görögkatolikus vallású vagyok.
Izraelita vallású vagyok.
Református vallású vagyok.
Római katolikus vallású vagyok.
Unitárius vallású vagyok.
Egyéb egyház/vallás híve/követője vagyok.
75 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Én agnosztikusnak vallom magam mivel nekem ez adja a legtöbb értelmet. Mivel ezzel megkönnyítem magam a sok fejfájástól arról van e isten, ez a döntés számomra azzal egyenlő, hogy nem döntök. Mert úgy érzem egy senki vagyok ahhoz, hogy elmondjam mi létezik és mi nem, már évszázadokon keresztül itt élünk, annyi idő alatt millió dolog fejlődött és annál több elfelejtődött vagy át lett formálva, ha bele gondolok, hogy valamikor létezett Isten, akkor amíg ez a sztori túl élte a nyomtatás ig 100 milioszor változhatott. Lehet az egész isten sztori több emberől szól és azok át formázott történteiről, lehet teljesen igaz valamelyik vallás csak túlságosan előre haladunk ahhoz, hogy higgyünk a csodában. Őszintén egyáltalán nem tudom a választ, szeretném tudni, de ezen nem segíthetek, de lehet egyszer megtudom ha lesz túlvilág vagy nem mert egy agyban történő illúzióban leszek amit túlvilágnak nevezünk, de ha semmi sem lesz halál után az sem zavar, akkor már nem is leszek magamnál mivel nem létezem és az élet túl szép ahhoz,hogy aggódjak ez miatt.
2022. jan. 25. 02:30
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Sátánista vagyok
2022. jan. 25. 09:29
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

Római Katolikus nevelést kaptam

De gnosztikus életfiozófiám ami igen tág fogalom, amit már katolikus pappal is megbeszéltem jópárral.

Még szerintük is a katolikus egyháznak semmi köze a valláshoz, inkább egy nagy Kft.

2022. jan. 25. 10:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyik állítás sem igaz rám teljesen, ezért nem tudtam szavazni. Legközelebb az áll a valósághoz, hogy "Római katolikus vallású vagyok", de egyáltalán nem gyakorlom a vallást, csak csecsemő koromban megkereszteltek, meg néha elmentünk a családdal a karácsonyi éjféli misére és ennyi. Meg max. esküvőkkor tettem be a lábam a templomba, ha a családban valaki házasságot kötött. De nem voltam rendszeresen templomba járó, sem elsőáldozó, sem bérmálkozó, egyáltalán nem gyakorlom a vallást és a hitet. Ismerem a miatyánkot meg az üdvözlégyet, meg 5-6 éneket és nagyjából ennyi. Viszont ateista sem vagyok. Vallási értelemben véve "csak úgy lebegek a semmiben". Sem hívő nem vagyok, sem tagadó.
2022. jan. 25. 13:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
4-es vagyok, annyit még elfelejtettem, hogy agnosztikusnak sem teljesen mondanám magam, inkább valahova az agnosztikus és a róm. kat. közé tenném be magam, de csak egy picivel, egy hajszálnyival inkább talán a róm. kat. felé húzok, mint az agnoszticizmus felé.
2022. jan. 25. 13:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szinte teljesen ugyanaz a helyzet velem, mint a #4-essel.

Annyi a különbség, hogy én voltam elsőáldozó még általános iskolás hittan keretein belül, ami erre készített fel.

De nem gyakorlom

2022. febr. 7. 11:17
 7/7 sandrisbp ***** válasza:
100%
Mivel többféle választ nem lehet egyszerre adni, ez így nem jó kérdés szerintem. Valaki lehet pl. ateista, de ettől még lehet valamilyen vallású (úgy értve, hogy beleszületett valamilyen felekezetbe és pl. megkeresztelték, de nem ját templomba és nem hívő). Arról nem is beszélve, hogy úgy is lehet valaki istenhívő, hogy semelyik formális felekezetnek nem tagja és egyik vallás se áll különösebben közel hozzá....
2022. márc. 30. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!