Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek ha a páromról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a páromról kiderítettem hogy homoszexuális vagy esetleg biszex?

Figyelt kérdés

Én egy 20 éves nő vagyok,párom 28.

Biztos vagyok benne hogy homoszexuális(vagy biszex)utalgatni már próbáltam de vagy nem vette figyelembe,vagy veszekedés lett a vége. Nagyon szeretem őt és sokat küzdöttünk egymásért,de nemtudom ha ezt ő be is vallaná eltudnám e fogadni,tudnék e ezzel együtt élni.

Egyébként nincs bajom a más indentitású emberekkel vannak meleg és leszbikus barátaim,ismerőseim viszont a páromnál nemhinném hogy ezt eltudnám e fogadni.

Fogalmam sincs mitévő legyek,eszméletlenül kétségbe estem. Ezeket a sorokat is sírva írom le..nincs olyan nap hogy ne gondoljak erre. Nincs kivel megbeszélnem ezt úgyhogy számítok valaki segítségére,válaszára. Előre is köszönöm! :(((

2022. jan. 22. 23:24
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Ez megnyugtat ,előttem teljesen más forgott le. Köszönöm a válaszod :))

2022. jan. 23. 00:14
 12/18 A kérdező kommentje:

Már felhoztam neki szószerint. De veszekedés lett a vége (hogy feltételezhetek ilyet róla stb).

Ha bi én megnyugszom mert én szeretem őt és én is úgy érzem nagyon szeret engem , szóval nem ér annyit hogy egy ilyen jólműködő kapcsolatot eldobjak emiatt. Köszönöm a válaszaitokat!! :)))

2022. jan. 23. 00:18
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet biszexuális, én is az vagyok, és ahogy írták előttem csak attól függ meg e fog csalni, hogy milyen ember és a szexualitás nem játszik ebben szerepet. Ha vitázni kezd veled ha fel hozod a témát, akkor lehet még nem fogadta el magát, és ha így van szerintem mond el neki, hogy ha biszex ha nem te akkor is szereted és mellette álsz, és hogy bármivel hozzád fordulhat és megnyílhat. Ha elfogadja magát, akkor elmondja neked is, csak ne nyomj rá mert idő kell ahhoz, hogy feldolgozuk mi magunk is azt, hogy mások vagyunk. Az is lehet, hogy nem hazudott és nem biszexuális csak ki akart próbálni valami újat mert kíváncsi volt, és a folyamat közben rájött, hogy ez nem neki való.
2022. jan. 23. 01:39
 14/18 steven95 ***** válasza:
100%

Tehát félsz, hogy, megcsal mert a kapcsolatotokon kívül akadt gyanú, hogy a fiúk is bejöhetnek neki? Attól nem félsz, hogy másik lánnyal csal meg, mert láthatóan azok is bejönnek neki? Ez szimpla bizalmatlanság szerintem, a Te bizalmatlanságot és nem az ő feltételezett biszex voltának "rosszsága".

A másik. Lehet ő maga se emésztette meg a tényt még függetlenül a próbálkozásaitól, hogy bi, és nagyon nem meri felvállalni. Persze ha veszekedés lesz belőle, mert azt kéred tőle, hogy valljon színt egy olyan dologról ami a lelke legeslegmélyén van. Ha van. Ha nincs, akkor tipikus hetero, aki rosszul van ha azt feltételezik róla, hogy a fiúk is tetszenek neki.

Bizalom! És nem kutakodunk a párunk után a digitális eszközökben! Itt egyelőre a párodnak lehet sírhatnékja.

Megoldás: ne egyszerűen kérdezz rá, hogy bi, hanem mondd el szépen, hogy a telefonjába/gépébe belenézve mit láttál és úgy... Ja , hogy ez cinkes? Az.

2022. jan. 23. 08:26
 15/18 anonim ***** válasza:
16%
Ha vonzza a fasz, akkor teljesen mindegy most mi van. Egyszer úgyis ki akarja majd próbálni. Ez lehet már a holnap, de lehet 10 év is. Attól függ meddig képes kordában tartani a vágyait. Az sincs kizárva, hogy már térdelt fasz előtt, vagy seggbekúrták, ill. ő kúrt meg egy pasast.
2022. jan. 23. 09:14
 16/18 anonim ***** válasza:
12%
Vagy megint egy irdatlan kamu kérdés, vagy gyerek vagy nagyon. Bár korodból ítélve nem csodálom a hülyeséget. Mit akarsz olyannal együtt lenni, aki a hátad mögött k*r másokkal? Alapból már ezt sem értem. Mertha nővel csalna, akkor elfogadnád? Gondolom nem. Ott kell hagyni a p*csába és annyi. Nem a f*szért meg p*náért kell összejönni ám egymással. Ha valami nem működik, akkor azt nem kell erőltetni. És nem szexualitásra gondolok, hanem a fejben lévő dolgokra. Ha nem vagy kamus, akkor hagyd ott, mert sérülni fogsz sokat. De majd tanulsz a pofonokból, ha másból nem is.
2022. jan. 23. 11:12
 17/18 anonim ***** válasza:
88%
Azt mondod, hogy a talált üzenetek az előttről vannak, hogy összejöttetek. Tehát egy biszexuális pasiról van szó, akivel szeretitek egymás, és jól elvagytok. Attól még hogy a kapcsolat előtt voltak kalandjai (ha heteroszexuális lenne, akkor is lehetnének kalandjai korábbról), el tud köteleződni. Nem látok ezzel semmi problémát, szerintem megnyugodhatsz, ha pedig nem akar erről beszélni akkor nem kell erőltetni.
2022. jan. 23. 11:44
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

15-öshöz: ne általánosítsunk és ne verjük bele az ideget!

16-oshoz: te meg nem tudsz mondatot értelmezni!

2023. okt. 5. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!