Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem tudom elfogadni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom elfogadni, hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés
2022. jan. 10. 10:11
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
10, Háát, lehet van valami mondataidban... Természetesen, nem veszek magamra minden sz@rságot, csak na, tervezz valóban úgy előre, hogy olyanokkal vádolnak, jog és alaptalanul, amelyet Gyakorlatilag ha 9 életed lenne, még akkor sem csinálnál, tennél meg... Ki tudja, hány srác, lány vagy ember van még, aki fél az előbújástól, következményeitől. Egy szó mint száz, 9,-es, maximálisam egyet tudok veled érteni.
2022. jan. 11. 09:18
 12/17 A kérdező kommentje:
Bocs, 10-es 😀😄😄
2022. jan. 11. 09:18
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo: Hidd el, jobb, hogy az ilyen "barat" ott hagyott... alakits ki magadnak egy olyan kornyezetet, ahol onmagad lehetsz, gyujts hasonlo erdeklodesu baratokat, akik nem fognak ezert otthagyni. Ez az onmagad elfogadasanak elso lepese, konnyebb is lesz utana, ha nem erzed a kesztetest, hogy masnak kell kiadnod magad. :)
2022. jan. 11. 10:53
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez szomorú ha ennyi idő után ezt gondolja valaki rólad.

És sajna igen a szomoró dolog az hogy ha valaki elkövet valamit aki "tagja" az LGBT közösségnek azt úgy veszik az emberek mintha mindenki ezt csinálná aki meleg.

Melegeket keverik a pedofilokkal, minden gyereket "agymosni" akarunk és társai

2022. jan. 11. 11:48
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert bántottak érte. Ne törődj velük. Ettől még lehetsz szerelmes, boldog.
2022. jan. 13. 21:16
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is igy voltam sokáig, de azt is tudom, nem elég hogy "kissebbség"-ben vagyunk, de magunknak is nehezitjük az életünk, a sajnálatosan szükséges bujkálással/tagadásssal. Mig más boldog életet tud élni, addig mi, egyedül kinlódunk, és ez igaz sajnos a többségünkre. Ahogyan pedig az idő telik egyre kissebb az esély társa találására. Most itt az 50+ -osak dolgait mondom, holott csak 48 vagyok, de ezt tapasztalom, a magány lesz a "társa" sokunknak..
2022. jan. 14. 08:33
 17/17 A kérdező kommentje:

16, Sajnos igen. Való igaz, még csak 19 vagyok, de együtt tudok Veled, Önnel érezni. 🙄

Vannak akik csak 👉👌 akarnak menni és talán sokan is, és ez utóbbi is a magányra vezethet... előbb-utóbb legalábbis. Jó persze, mindenki azzal megy ágyba akivel szeretne, meg szíve joga, de talán ez is megnehezíti az egyébként is baromi nehéz társkeresést...

2022. jan. 14. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!