Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elfogadni ?
Figyelt kérdés
Nagyon teszik egy srác csak sajnos olyan negatív tulajdonságot fedeztem fel benne ami iszonyúan kiborít. Folyton magáról beszél meg magára tereli a figyelmet. Ezzel még talán semmi baj sem lenne de rólam alig kérdez valamit. Se egy hogy vagy ? Hogy telt a napod ? Milyen a munka ? De még csak ha barátként tekintek rá akkor is rosszul esik hogy álladóan én kérdezgetek. Amikor személyesen találkozunk akkor is egyfolytában magáról beszél. Bár ez nem teljesen igaz mert többes számban mondja a dolgokat. (Pl. ügyesek vagyunk, menők, meg királyok) De nem értem miért nem kérdez rólam ?2021. aug. 22. 22:23
1/5 anonim válasza:
Érthető hogy zavar, engem is rohadtul zavarna, de az a baj, hogy ha nem érdeklődik irántad, akkor ott valami nem oké..
3/5 anonim válasza:
Szerintem írj neki hogy neked ez tökre egyoldalú és hogy nincs értelme ismerkedni vele. Ha ugyan úgy érez ahogy te akkor bocsánatot kér és adhatsz neki még egy esélyt, a kérdés az hogy egyúttal ezt meg fogja e játszani vagy tényleg érdeklődik, de ez csak idővel derül ki.
5/5 anonim válasza:
Én ejteném a vele való kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!