Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Akivel a saját apja él vissza rendszersen, ti hogy tudtátok "megszokni", "elfogadni" a helyzetet? Tudtatok tenni valamit ellene? Ill. van olyan, hogy az ember "megszokja", ill. kezd "kötődni"? (mint abban az ismert emberrablásos sztoriban)
Figyelj, ez nem normális dolog! Ha egyedül nem mersz a rendőrségre menni, akkor is segítséget kellene kérj! Rokontól, baráttól vagy egy tanártól. Ez nem normális dolog!
Gondolom kialakulhat a Stockholm szindróma, de az nem egy normális pszichológiai állapot. Amúgy ez az egész helyzet nem normális!
Kérlekszépen, próbálj meg tenni ellene. Mert, ha hagyod neki, akkor csak még rosszabb lesz a helyzet! Én a helyedben megpróbálnék kiszabadulni, mert olyan nincs, hogy nem lehet!
"Kedves" 1-es, ez nem vicces...
Nekem is lenne egy kérdésem: mégis milyen emberek lehettek, ha azokat a kommenteket lepontozzátok, amik szimpátiát fejeznek ki és egíteni akarnak???
Hát az biztos, hogy nem normálisak... Nyugodtan pontozzátok le ezt is, de az csak titeket minősít... És még csodálkozom, hogy a melegeknek rossz hírük van...
Engem neveloapam cummantott 13-15 kozott.
En elveztem.
De en neki soha.
Aztan elkoltozott.
Bi/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!