Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Normális, ha kételyeim vannak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha kételyeim vannak és bizonytalan vagyok?

Figyelt kérdés
Nemrég jöttem össze egy fiúval (én is fiú vagyok). Ő nekem az első, sose jártam még előtte senkivel és az a problémám, hogy még nem tudom pontosan: tényleg szeretem-e. Attól aggódok, hogy még nem állok készen a szerelemre, hogy csak megbántanám a másikat azzal, hogy nem tudok esetleg mindent viszonozni, teljesen bizonytalan vagyok az érzéseimmel kapcsolatban. Ez normális?

2021. dec. 31. 11:20
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Nem kell ezen ennyire kattogni. Jó vele lenni? Akkor élvezd, és kész! A többi jön magától. Majd ha nem jól érzed magad a társaságában, több a gond, mint a jó része, akkor zárd le! De addig ne csinálj oda problémát, ahol nincs!
2021. dec. 31. 11:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha a másik egyértelműen kapcsolatot vár, akkor ne hitegesd, csak fájdalom lesz a vége. Akkor vágj bele egy komoly kapcsolatba, ha készen állsz rá.
2021. dec. 31. 11:56
 3/8 steven95 ***** válasza:
100%
Ezt a gondolatod oszd meg vele! Mondd neki, azért mondtad el mert nyílt lapokkal szeretnél vele játszani. A (kialakuló) kapcsolat alapja, hogy nyíltak vagytok/átbeszélitek hol tarthattok érzelmileg.
2021. dec. 31. 12:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerelmes leszel nem lesz ez. Ezt csak kedveled.
2021. dec. 31. 12:16
 5/8 anonim ***** válasza:
74%

Elsősorban azt ajánlanám, hogy fejleszd az önismereted, az érzelmi intelligenciád és nem lesz bizonytalanság se kétely az életed bármely területén.

BUÉK mindenkinek!

2021. dec. 31. 12:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, akármilyen kategóriában teszed fel a kérdést. Két ember kapcsolata nagyon sokféle lehet és nagyon alapos önismeretre van szükség ahhoz, hogy eldönthető legyen, milyen kapcsolatra vágyunk valójában.
2021. dec. 31. 14:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Mit érzel, amikor vele vagy?

Mit érzel, amikor nem vagy vele - olyankor sokszor gondolsz rá vagy vágyakozol utána?

2021. dec. 31. 15:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Bizonyos értelemben véve természetes, hogy bizonytalan vagy az érzéseidben, mert neked ő az első.
2021. dec. 31. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!