Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor csalódtam és megteltem csalódottsággal/bizonytalansággal😕 Mit tegyek?
Köszönöm szépen 92%-ra tudom hogy igazad van de bennem motoszkál , hogy miért is bocsássak meg?
Nem vitatkozni akarok csak igen makacs vagyok és a harag már már felemészt engem.
Gyengének érezném magam , ha megbocsájtanék pedig több helyen olvastam , hogy a megbocsájtásra csak az erősek képesek.
Mert ha megtanulsz megbocsájtani, az életed sokkal jobb lesz. Nem tudhatod hogy adott időben adott ember miért pont úgy cselekedett. Lehet ez volt tőle a maximum. Ha haragszol az benned is feszültséget szít és mérgezi a minden napjaid. A megbocsájtás nem azt jelenti hogy utána öri barik lesztek, hanem hogy nem haraggal gondolsz rá. Engem is csaltak meg, de nem haragszom érte, mert rájöttem hogy ez is a javamat szolgálta, nem ő volt az igazi, nem vele kell az életemet leélni, és valahol sokkal jobb vár rám. Amikor lehúztak pénzzel az is jó tanítás volt. De ezekből mind tanultam, kiértékeltem és másképpen csinálom.
Ne hagyd hogy fel emésszen a harag, ne gondolj ezekre, mert ha folyamatosan ezen pörög az agyad, akkor ohatatlanul is ezeket a helyzeteket fogod keresni, ahol elkönyvelhető a sikertelenség. ( és az esetek 90 % ban te ezt észre sem fogod venni)
Hát igen most már elfogadom köszönöm
szépen kedves vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!