Csalódtam barátokban, hogy viszonyuljak hozzájuk?
Már nem először életemben csalódnom kellett valamelyik barátomban.Én úgy érzem jó voltam hozzá, segítettem sok mindenben neki, "ugrottam" ha bajban volt, vagy vigasztalni kellett. Most, hogy én kértem egy apró segítséget tőle, egyből elutasított, sőt kibeszélt másnak engem, amit visszahallottam.
Még bőgtem is, nagyon rosszul esett, azóta nem tudom mit kezdjek a helyzettel, szakítsam meg a kapcsolatot? Mert a bizalmam elvesztettem iránta. Viszont nagyon fáj és hiányzik is, régóta tartó barátság volt ez.
Ő nem barát. Engem a "barátnőm" támadott hátba. Folyamatosan leszólt, mások háta mögött kibeszélt - persze a szememben jópofizott -, és a végén még a páromat is elmarta tőlem a folyamatos pfázással. Ja, és azóta a két másik barátnőm sem beszél velem semmit.
Ennek három hónapja, azóta egy sort nem írtam neki, és nem is fogok, szrok rá, az ilyen nem barát.
Én mindig ott voltam neki, segítettem, ha kellett, nem ítélkeztem, ő meg állandóan bírált, cs.szegetett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!