Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Meg pukkadt rám a legjobb...

Meg pukkadt rám a legjobb barátnőm, hogy viszonyuljak hozzá továbbra?

Figyelt kérdés
Hülyeséget csinált, én meg próbáltam figyelmeztetni, hogy nem lesz jó vége annak amit művel... És most engem hibáztat mindenért, és meg van rám sértődve. Elkezdett hamis állításokkal vádolni, de én nem szeretnék vele roszban lenni, viszont ezek után már nem fogok tudni megbízni benne..
2015. febr. 27. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Te vagy a buta ha ezek után még foglalkozni akarsz vele. Nem barátnő az ilyen.
2015. febr. 27. 21:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

"Meg pukkadt rám"

:DDDDD

2015. febr. 27. 21:20
 3/4 anonim válasza:
Ismerős... beszélj vele. Az emberi kapcsolatok fenntartásást csak élő beszéddel lehet fenttartani. Mond el neki a te nézőpontodat, azt, hogy ezt te hogy élted meg! Ha esetleg nem mersz, vagy nem jönnek a szádba a szavak, esetleg félsz, hogy nem hallgat meg, akkor írj neki efgy szép hosszú levelet, és nyomd a kezébe. Ha esetleg mondjuk... nem olvass el, vagy nem tudom, akkor tudatosítsd magadban, hogy az ilyen nem igazi barát. Ha mégis beszélsz vele, de nem hallgat meg, akkor szintén. Van ilyen. Mindenkképp meg kell próbálnod kibékülni vele (feltéve ha fontos neked, és szeretnél továbbra is a barátja maradni), de előfordulhat, hogy nem sikerül. De ha igaz barát, hidd el, kibékültök. Sok sikert! :)
2015. febr. 27. 22:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Hsa tudtok üljetek le megbeszélni, ha csak a vádaskodás marad a beszélgetésből akkor hagyd a pics@ba...annak semmi értelme, csak magadat idegesíted vele... jah és ha nem pozitív akkor engedd el és úgy ne legyetek rosszba!
2015. márc. 9. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!