Hogy adjam a legjobb barátnőm tudtára, hogy jó lenne, ha gyakrabban mosakodna, ill. a menstruáció alatt legalább kétszer tisztálkodna?
Figyelt kérdés
Nagyon kellemetlenül érzem magam mellette, mert elég gyakran ápolatlan szagú, de a menstruációja idején már szinte ki sem lehet birni mellette... Nem szeretném megsérteni, már próbáltam vele magamból kiindulva beszélni, hogy megyek veszek egy jó meleg fürdőt, utalva arra, hogy ideje lenne neki is már megmosakodnia, de nem esik le neki a tantusz. Pedig nem buta, az orvosi egyetemre jár. De eltudom képzeli, hogy a betegek pár év mulva az ágyról fognak leszédülni a bűztől... :D2015. febr. 25. 08:23
1/9 anonim válasza:
Olyan módon nem tudod vele közölni, hogy kicsit se sértődjön meg, de pl. vegyél neki tusfürdő csomagot, vagy valami ilyesmit.
3/9 A kérdező kommentje:
Szex? Öhöm, én is csaj vagyok, és nem leszbi :D
2015. febr. 25. 08:38
4/9 Andizsuzsi válasza:
Ha valóban a barátnőd, akkor ne célozgass, hanem mondd meg neki egyenesen. A barátok arra valók.
5/9 anonim válasza:
Ismeros, baratnom is igenytelen.
De meg en sem mertem neki szolni.... De hamarosan sor kerul ra..
6/9 anonim válasza:
Hú, ez egy jó kérdés, nekem egy ismerősöm van így, akivel mostanában gyakran kell találkoznom szakmai ügyben. Kedves srác, de fél órát kell szellőztetni, miután kiment az irodából. :( Hogy lehet ezt finoman megmondani neki??
7/9 anonim válasza:
Remélem, ezt azok is olvassák, akik büszkén hirdetik, hogy csak hetente egyszer zuhanyoznak, és semmi szaguk.
8/9 anonim válasza:
Egyszerűen egy arra alkalmas pillanatban, közöld vele finoman, hogy figyeljen jobban az ápoltságra, mert ahogy te észre vetted a szagokat, úgy mindenki más is.
Nincs jobb ötletem, ha a célozgatás eredménytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!