Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan mutatja/mondja ki a...

Hogyan mutatja/mondja ki a legjobb barátnőd, hogy szeret?

Figyelt kérdés
Milyen gyakori megnyilvánulások ezek?
2015. febr. 25. 20:34
 1/2 anonim válasza:

Mi általában ölelkezni szoktunk a két legjobb barátnőmmel, de azt sokat. Mondani nem szoktuk így konkrétan, hogy szeretjük egymást, csak ha olyan a helyzet hogy tényleg odaillik és nem elcsépeljük.

Inkább a rengeteg nevetéssel, apróbb gesztusokkal (hozok neki egy cukrot a büféből -oké, hülye példa, de ha tudom, hogy ez mosolyt csal az arcára akkor alap, hogy megteszem).

Őszinték vagyunk egymással, és figyelünk, hogy ne bántsuk meg a másikat.

Ezt mindhárman így csináljuk, tehát mi így fejezzük/mutatjuk ezt ki. :)

2015. febr. 25. 20:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Igazából egyikünk sem a túl érzelgős típus, úgyhogy ölelés olyankor van, ha tényleg odaillik a helyzethez, vagy úgy érezzük, hogy erre most szükség van, konkrétan kimondani pedig még ritkábban szoktuk, ha tényleg történik valami, és ahogy az első írta, nem tűnik elcsépeltnek, hanem odakívánkozik. Egyébként hogy mivel mutatjuk ki? Én a saját szemszögemből nemtudom leírni, mennyire lehetek jó barátnő, de igyekszem az lenni, mert nagyon szeretem a legjobb barátnőmet. 3-4 éve vagyunk legjobb barátnők, de ennyi idő alatt úgy kiismertük egymást, hogy minden egyes arckifejezéséről tudom, mit jelent, segítek amikor lehet, vagy amikor kell, ott vagyunk egymásnak bármikor. Szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen barátságban lehetek.

17/L

2015. febr. 26. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!