Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan vált legjobb barátnőddé...

Hogyan vált legjobb barátnőddé a barátnőd?

Figyelt kérdés
Történt valami, aminek hatására egyértelművé vált? Kimondta valamelyikőtök?
2014. szept. 26. 10:43
 1/3 anonim ***** válasza:
33 éve (óvoda) óta ismerjük egymást.Összenőttünk.Néha ő tünik el egy időre,néha én,de ez örök barátság:)
2014. szept. 26. 10:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Réges régen amikor még nagyon kicsik voltunk én kb 9-10 éves voltam akk kezdtünk barátkozni.Ugyanott laktunk,és hát így mindennap jázszottunk,és így megismertük egymást.Ez így volt 16 éves korunkig csak azután.Szétváltak útjaink.:-(
2014. szept. 26. 10:48
 3/3 anonim ***** válasza:

A hatosztályos gimi első évében lettünk legjobb barátnők. Mindketten eléggé introvertáltak vagyunk, és nem voltunk/vagyunk valami népszerűek az osztályban, úgyhogy csak valahogy egymás mellé sodródtunk, de nem volt ilyen kezdő beszélgetés vagy valami, amikor barátnők lettünk, legalábbis egyikünk sem emlékszik ilyesmire. Nem mondtuk ki soha, hogy na mi most akkor legjobb barátnők vagyunk, de tudjuk, hogy azok vagyunk. :)

14L

2014. szept. 27. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!