Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Honnan lehet tudni, hogy vele...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy vele jó lesz e a szex? Csalódtatok már? A következő partnerek jobbak voltak átlagban?

Figyelt kérdés

2020. okt. 24. 19:54
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
50%

Mindig jó volt. Nem féltem ilyesmitől.

Mindig bele vittem a másikat a jóba és volt ahol meg a lány értette nagyon a dolgát.

2020. okt. 24. 19:57
 2/20 anonim ***** válasza:
89%
"A puding próbája az evés", tehát előbb kell látni a fiú "fegyverét" és tudni kell a női hüvely mélységét, befogadói kapacitását és csak aztán jöjjön a behatolás. Ekkor tudod meg, hogy mennyire illetek össze ezen a téren, de az első érintkezésről alkotott vélemény később változhat. Ezt is számításba lehet venni...
2020. okt. 24. 20:00
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet tudni előre. De minél jobban izgulsz ezen, annál rosszabb lesz.
2020. okt. 24. 20:01
 4/20 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést, mivel az exem soha nem akart előjátékozni és nem érdekelte, hogy nem izgultam fel. Eléggé fájt ott lent. Nagyon kellemetlen volt vele egy idő után, féltem tőle egy kicsit (hála Istennek nem sokszor volt aktus) és nem szeretnék újra csalódni.
2020. okt. 24. 20:04
 5/20 anonim ***** válasza:
49%
Pedig az élőjáték a szex legeslegfontosabb és legjobb része 😏
2020. okt. 24. 20:08
 6/20 anonim ***** válasza:
81%

Akkor az exed egy fajankó volt és önző, aki csak magával, a saját élvezetével törődött. Ilyet azonnal lapátra kell tenni és menjen a kecskék után...!

Ffi.

2020. okt. 24. 20:08
 7/20 anonymousreview60 ***** válasza:
87%
Peched volt, önző f@szt választottál. Legközelebb lehet, hogy férfit fogsz. Figyelj oda! Ha nincs előjáték akkor se, ha kéred, akkor kuka.
2020. okt. 24. 20:09
 8/20 anonim ***** válasza:
75%
Már nem annyira fiatal, tapasztalt pasiként mondom, hogy előre nem lehet tudni! Teljesen lutri, hogy ki milyen lesz az ágyban!
2020. okt. 24. 20:09
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

8# Tapasztalt mi? XD

Minél nagyobb az önismerete, annál jobb azokban a dolgokban, amik megadják a szex zamatát, érzelmek, kapcsolódás, elszálltság, stb.

2020. okt. 24. 20:14
 10/20 A kérdező kommentje:

Nemcsak az ágyban volt ilyen, hanem lelkileg is lerombolt. Azóta sokat olvasok a bántalmazó kapcsolatokról.

Azért lepett meg az ágyban való teljesítménye, mivel magától mondta el az aktus előtt, hogy hogyan fog kielégíteni. Romantikusnak tűnt, nagyon is.

2020. okt. 24. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!