Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Honnan lehet tudni, hogy vele...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy vele jó lesz e a szex? Csalódtatok már? A következő partnerek jobbak voltak átlagban?

Figyelt kérdés

2020. okt. 24. 19:54
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
9# ez korrektül hangzik, viszont olvastam olyat, hogy egyes szűz fiúk is jól végzik a dolgukat. Ráéreznek gondolom...
2020. okt. 24. 20:18
 12/20 anonim ***** válasza:
52%

Gondolom hogy aki lepontozott, annak ezek szerint nem fontos az előjáték 😱

5-ös voltam.

2020. okt. 24. 20:30
 13/20 anonim ***** válasza:
33%
Arra én is kíváncsi lennék, hogy egy csaj hogy nézte ki belőlem hogy milyen lehetek? Kért tőlem egy randit, és végig szexeltük vele a napot!
2020. okt. 24. 20:35
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

#13-as:

megtetszettél neki és éppen összeillettetek, jól esett mindkettőtöknek. Ilyen egyszerű.

2020. okt. 24. 20:39
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Az exedtől biztos lesz jobb is nyugi.
2020. okt. 24. 20:57
 16/20 anonim ***** válasza:
Velem csodálatos a szeretkezés, mert a nő élvezete az első, mindenhogy és minden porcikáját kényeztetem, kreatív vagyok, kommunikatív, kezdeményező, szenvedélyes, domináns is. 😁
2020. okt. 24. 21:25
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Na ez a legveszélyesebb, aki fényezi magát 😏
2020. okt. 24. 21:26
 18/20 A kérdező kommentje:
16# nagyszerű, hogy van ilyen létező jelenség is :'D (most az önzetlenségre utalok)
2020. okt. 24. 21:27
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nem fényezem magam, csak van megfelelő önismeretem és szexuális kultúrám.
2020. okt. 24. 21:28
 20/20 anonim ***** válasza:

Nos, volt olyan srác, akihez annyira vonzódtam, és annyira jónak tűnt a személyisége, vártam is vele, hogy lefeküdjünk, azt hittem, hogy vele nagyon jó lesz, és ehhez képest életem egyik legrosszabb szexuális élménye volt.

És volt olyan srác is, akihez csak "közepesen" vonzódtam, de aztán igazán érzéki és szenvedélyes szex volt köztünk.

A legjobb azzal a sráccal volt, akivel első pillanattól kezdve brutális kémia volt, konkrétan izzott köztünk a levegő, és visszagondolva, ez ilyen első látásra szerelem volt nekem. Ő is mindig mondta, hogy ennyire jó még senkivel nem volt neki.

Sokan azt mondanák, hogy ne feküdj le valakivel az első találkozókor, és lehet, hogy te nem is ilyen típus vagy, én viszont igen, és nem bánom, mert így hamar kiderül, hogy van-e kémia, sőt... valahogy nekem, ha az első találkozón nem vonzódok valakihez annyira, hogy ne tudjam megállni, hogy lefeküdjek vele, ott tapasztalataim szerint nem is jött meg soha az az igazán erős kémia. Szóval én azt mondom, hogy nem kell ezzel azért sokat várni. És én úgy vagyok vele, hogyha ezért én valakinek kevésbé érdekes leszek, vagy nem talál elég erkölcsösnek (mondjuk ez röhejes, mert én is gondolhatnám ezt ugyanezt róla), akkor nem volt egymással dolgunk.

21/L

2020. okt. 25. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!