Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jön be a pasiknak az a nő, akinek kevés az önbizalma, önértékelési gondjai vannak és bizonytalan saját magában?
Azért, mert a férfi alapvetően domináns jellem. Nyilván általánosságban beszélek, de úgy ez igaz. Szereti ha egy nő felnéz rá, ezért választ maga mellé olyat akivel ez a dinamika megvan.
Egyébként ez nem is feltétlen baj önmagában. Egy férfi sokszor éppen az ilyen nő gyámolításában éli meg a saját férfiasságát.
A nők részéről pedig ugyanez jelen van. Milyen tipikus amikor egy nő azt mondja, hogy szeretné a biztonság érzetet amit a férfi nyújt. Szeretné, ha magasabb, erősebb lenne nála, jobb egzisztenciája lenne, stb. És nem azért mert érdek ember, egyszerűen ez ered a nő ösztönvilágából, ahogy a férfiéból is.
Nem jön be.
Olyanok hajtanak rájuk, akik szintén lúzerek és kell nekik legalább egy ember akin levezethetik, hogy a hétköznapokban lábtörlők.
Azért, mert az isteníteni fogja a férfit, akármekkora tróger; lehet irányítani, basáskodni fölötte, a férfi mindig baromi okosnak fogja magát képzelni mellette.
Szerencsére azért ez nem általános vélemény a férfiak részéről, nem mind ilyen.
A bizonytalanyság, az önbizalomhiány nem egyenlő a szolgalelkűséggel! Tudom mert én is olyan vagyok, önbizalomhiányos, de annyira kinevelődtem hogy ne hagyjam magam lábtörlőnek.
Amúgy meg attól még tetszhet valaki aki ilyen. Ő is változhat amúgy... Én is ismerek nagyon helyes de nagyon önbizalomhiányos fiút! A családi háttere ahogy elmesélte sem éppen nagy ösztönző volt... Én átérzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!