Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért jön be a pasiknak az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jön be a pasiknak az a nő, akinek kevés az önbizalma, önértékelési gondjai vannak és bizonytalan saját magában?

Figyelt kérdés
Konkrétan fültanúja voltam, hogy egy férfi azt mondta, neki ez szimpatikus vonás egy nőben.

2021. júl. 14. 16:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Oh, rengeteg oka van.

Először is az ilyen nőt szerintük könnyebb birtokolni.

Bókolnak ezerrel ezeknek a nőknek, és önbizalmat is adnak neki, de ez az önbizalom a férfitől jön, és nem a nő maga küzd meg érte, szóval a nő önértékelése is a férfitól függ.

Példa, hogy ez miért gáz: otthon nem mennek jól a dolgok, és egy magára valamit adó nő rég lelépne, hiszen tudja, hogy ezzel a kapcsolattal csak a saját életét keseríti meg. Ha elhagyja a párját, találhat jobbat. Nem ezen a kapcsolaton múlik a boldogsága.

Az önértékelési zavaros viszont azt hiszi, hogy ha elhagyja a párját, akkor az egész világ összeomlik, nem lesz mégegyszer akkora szerencséje, hogy találjon valakit, aki elfogadná őt, és erőt adna neki.

A faszi kényelmesen élhet, hiszen tudja, hogy a kezében van a gyeplő, megúszhat bármit.

A gyámoltalan kisbárány ráadásul nem mond nemet; ha el akarsz érni valamit, elég csak dominánsnak lenned.

Plusz egy ilyen kapcsolatban egyértelmű, hogy ki a főnök otthon. Nem áll fenn annak a veszélye, hogy a párjuk egy hülye szar emancipált nő, aki nem tradicionális hierarchiát akar a kapcsolatban, hanem egyenlőséget.

2021. júl. 14. 18:01
 12/17 anonim ***** válasza:
39%

Mert az ilyen nők elérhetőbbek.

A saját ismertségi körömből is tudok ilyen csajt. Önbizalomhiányos, mondhatnám, hogy "antidomináns", viszont külsőre egész szép és karcsú.

Olyan ghecironda pasija van, hogy nem hittem el először! De aztán persze összeállt a kép. A csúfcsávó tipikusan egy ilyen nagyképű, mindentjobbantudó fszjankó, akit a legtöbb nő leköpne maximum. De gondolom, amikor látta a lehetőséget erre a csajra, rögtön ugrott.

Nem fogok hazudni, irigylem a srácot.

Sokkal több önbizalomhiányos, "antidomináns" nőre lenne szükség a világon! Mert jelenleg sajnos minden ilyenre jut legalább tíz pasas.

2021. júl. 14. 18:09
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert sokkal könnyebb irányítani.
2021. júl. 14. 19:04
 14/17 anonim ***** válasza:
60%

Hát én önbizalomhiányos nő vagyok, de szó sincs róla, hogy könnyen kapható, vagy alárendelhető lennék :) Magabiztosságom nincs, de tartásom, büszkeségem van, szóval ezek a fogalmak más jelentést hordoznak, ne mossuk össze őket.

Amúgy én úgy látom, a férfiak egy része a magabiztos nőkre bukik (akik mellett akár papucsba is lemennek), a másik fele meg az irányítható, befolyásolható, "gyenge" nőkre. Én egyik nőtípusba sem tartozom, szóval nem könnyű velem. De inkább egyedül, mint valami idiótával párkapcsolatban.

2021. júl. 14. 19:33
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

14-es: te annyira vagy önbizalomhiányos, mint amennyire jobboldali a Fidesz.

A te önbizalomhiányod legfeljebb ilyen kamuönbizalomhiány. Ilyen nyomokban önbizalomhiányt tartalmaz. De valójában a felszín alatt kőkemény egó rejtőzik.

2021. júl. 14. 21:12
 16/17 anonim ***** válasza:
#15 komoly fogalomzavar van látom
2021. júl. 14. 22:12
 17/17 anonim ***** válasza:
az ilyenek a nárcisztikusok
2021. júl. 18. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!