Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jön be a pasiknak az a nő, akinek kevés az önbizalma, önértékelési gondjai vannak és bizonytalan saját magában?
Oh, rengeteg oka van.
Először is az ilyen nőt szerintük könnyebb birtokolni.
Bókolnak ezerrel ezeknek a nőknek, és önbizalmat is adnak neki, de ez az önbizalom a férfitől jön, és nem a nő maga küzd meg érte, szóval a nő önértékelése is a férfitól függ.
Példa, hogy ez miért gáz: otthon nem mennek jól a dolgok, és egy magára valamit adó nő rég lelépne, hiszen tudja, hogy ezzel a kapcsolattal csak a saját életét keseríti meg. Ha elhagyja a párját, találhat jobbat. Nem ezen a kapcsolaton múlik a boldogsága.
Az önértékelési zavaros viszont azt hiszi, hogy ha elhagyja a párját, akkor az egész világ összeomlik, nem lesz mégegyszer akkora szerencséje, hogy találjon valakit, aki elfogadná őt, és erőt adna neki.
A faszi kényelmesen élhet, hiszen tudja, hogy a kezében van a gyeplő, megúszhat bármit.
A gyámoltalan kisbárány ráadásul nem mond nemet; ha el akarsz érni valamit, elég csak dominánsnak lenned.
Plusz egy ilyen kapcsolatban egyértelmű, hogy ki a főnök otthon. Nem áll fenn annak a veszélye, hogy a párjuk egy hülye szar emancipált nő, aki nem tradicionális hierarchiát akar a kapcsolatban, hanem egyenlőséget.
Mert az ilyen nők elérhetőbbek.
A saját ismertségi körömből is tudok ilyen csajt. Önbizalomhiányos, mondhatnám, hogy "antidomináns", viszont külsőre egész szép és karcsú.
Olyan ghecironda pasija van, hogy nem hittem el először! De aztán persze összeállt a kép. A csúfcsávó tipikusan egy ilyen nagyképű, mindentjobbantudó fszjankó, akit a legtöbb nő leköpne maximum. De gondolom, amikor látta a lehetőséget erre a csajra, rögtön ugrott.
Nem fogok hazudni, irigylem a srácot.
Sokkal több önbizalomhiányos, "antidomináns" nőre lenne szükség a világon! Mert jelenleg sajnos minden ilyenre jut legalább tíz pasas.
Hát én önbizalomhiányos nő vagyok, de szó sincs róla, hogy könnyen kapható, vagy alárendelhető lennék :) Magabiztosságom nincs, de tartásom, büszkeségem van, szóval ezek a fogalmak más jelentést hordoznak, ne mossuk össze őket.
Amúgy én úgy látom, a férfiak egy része a magabiztos nőkre bukik (akik mellett akár papucsba is lemennek), a másik fele meg az irányítható, befolyásolható, "gyenge" nőkre. Én egyik nőtípusba sem tartozom, szóval nem könnyű velem. De inkább egyedül, mint valami idiótával párkapcsolatban.
14-es: te annyira vagy önbizalomhiányos, mint amennyire jobboldali a Fidesz.
A te önbizalomhiányod legfeljebb ilyen kamuönbizalomhiány. Ilyen nyomokban önbizalomhiányt tartalmaz. De valójában a felszín alatt kőkemény egó rejtőzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!