Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan lesztek egyedül az ünnepek alatt meleg srácok?
Boldog Karácsonyt! :)
Sajnos én is egyedül leszek végig 🥺🥺🥺
Én egyedül leszek, de máris hozzáteszem, nem magányosan. (Van barátom, szilveszterre jön. Egyikünk sem akar a másikhoz költözni, mindkettőnknek ez így jó.)
Számomra csak egy hátránya van ennek: mindent olyan... ráérősen csinálok, így mindennel elúszok. :o De nagyon szeretem ezt így átélni.
Hát nem tudom... én akivel nem lakok együtt az nem párkapcsolat.. :S szerintem.. a távkapcsolatok pl nálam nem működnek egyik oldalról sem.. se nálam se a másik oldalról..
Mert olyan mint ha nincs senkim ... akkor is ..
Évek óta együtt élek a párommal, így az ünnepeink is közösek. De gondolatban ilyenkor jó szorosan megölelünk mindenkit, akinek ez számít vagy jelent valamit. Mindjárt itt az új év, már csak 1 hét és 2022-t írunk. Az új év pedig akár valami újnak a kezdetét is jelentheti. Ne legyetek szomorúak az ünnepek alatt, így fogjátok fel. :) Szorítunk mindenkinek, hogy találja meg a társát, a párját, aki erre vágyik. :) Ölelés mindenkinek, és kellemes karácsonyi ünnepeket nektek!
https://www.youtube.com/watch?v=VQEpEhWK4_A
Isten éltesse az Ádámokat és azokat, akik Évának érzik magukat! :)
Én hazajöttem a szüleimhez, de mégis egyedül érzem magam.
Egyrészt valamiért a napokban nagyon rájött a szorongás, hogy kellene egy társ, mivel az év többi részében egy kis albérleti szobában vagyok teljesen egyedül, és most jött elő ennek a negatívuma.
Másrészt meg utálok itthon lenni. A szüleim veszekednek egymással, banális okok miatt velem és ez nagyon frusztrál...
Szóval ha testileg nem is, de lelkileg egyed vagyok. Boldog karácsonyt, aki tartja.
Kedves 16-os, köszönöm a jókívánságokat, én is ezt kívánom Nektek,sok szeretettel,ismeretlen is !
A 17-esnek pedig azt, hogy lesz még boldog karácsonyod,hidd el, bízz benne !
Én is bízom ebben, négy év magány után ! Fel a fejjel !
Egy "még" magányos férfi
Sajnos én is egyedül vagyok, és hát… nem valami jó érzés. A szilveszter meg mégrosszabb lesz szerintem. Próbálom persze elterelni a figyelmem, de nemigazán sikerül
:( Azért jó lenne ha valaki mellettem lenne. Ilyenkor annyira irigy vagyok az andalgó párokra :D Ui.: Neked is Boldog Karácsonyt, és remélem a következőt már nem egyedül töltjük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!