Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Sokan lesztek egyedül az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan lesztek egyedül az ünnepek alatt meleg srácok?

Figyelt kérdés

Boldog Karácsonyt! :)

Sajnos én is egyedül leszek végig 🥺🥺🥺

2021. dec. 24. 02:41
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Köszi neked is :( én is így vagyok vele.. lakótársaimmal leszek és sajnos ez van :S
2021. dec. 24. 11:32
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Aki nagyon egyedül van ma (is) és kedve volna írogatni, én szívesen válaszolok. 💝🌲
2021. dec. 24. 11:41
 13/24 A kérdező kommentje:
:( :"(
2021. dec. 24. 12:34
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Én egyedül leszek, de máris hozzáteszem, nem magányosan. (Van barátom, szilveszterre jön. Egyikünk sem akar a másikhoz költözni, mindkettőnknek ez így jó.)

Számomra csak egy hátránya van ennek: mindent olyan... ráérősen csinálok, így mindennel elúszok. :o De nagyon szeretem ezt így átélni.

2021. dec. 24. 13:05
 15/24 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom... én akivel nem lakok együtt az nem párkapcsolat.. :S szerintem.. a távkapcsolatok pl nálam nem működnek egyik oldalról sem.. se nálam se a másik oldalról..

Mert olyan mint ha nincs senkim ... akkor is ..

2021. dec. 24. 13:14
 16/24 anonim ***** válasza:
96%

Évek óta együtt élek a párommal, így az ünnepeink is közösek. De gondolatban ilyenkor jó szorosan megölelünk mindenkit, akinek ez számít vagy jelent valamit. Mindjárt itt az új év, már csak 1 hét és 2022-t írunk. Az új év pedig akár valami újnak a kezdetét is jelentheti. Ne legyetek szomorúak az ünnepek alatt, így fogjátok fel. :) Szorítunk mindenkinek, hogy találja meg a társát, a párját, aki erre vágyik. :) Ölelés mindenkinek, és kellemes karácsonyi ünnepeket nektek!

https://www.youtube.com/watch?v=VQEpEhWK4_A

Isten éltesse az Ádámokat és azokat, akik Évának érzik magukat! :)

2021. dec. 24. 15:43
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Én hazajöttem a szüleimhez, de mégis egyedül érzem magam.

Egyrészt valamiért a napokban nagyon rájött a szorongás, hogy kellene egy társ, mivel az év többi részében egy kis albérleti szobában vagyok teljesen egyedül, és most jött elő ennek a negatívuma.

Másrészt meg utálok itthon lenni. A szüleim veszekednek egymással, banális okok miatt velem és ez nagyon frusztrál...

Szóval ha testileg nem is, de lelkileg egyed vagyok. Boldog karácsonyt, aki tartja.

2021. dec. 24. 15:51
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 16-os, köszönöm a jókívánságokat, én is ezt kívánom Nektek,sok szeretettel,ismeretlen is !

A 17-esnek pedig azt, hogy lesz még boldog karácsonyod,hidd el, bízz benne !

Én is bízom ebben, négy év magány után ! Fel a fejjel !

Egy "még" magányos férfi

2021. dec. 24. 16:10
 19/24 A kérdező kommentje:
De aranyosak vagytok :"( :* ^^ :(( Sajnálom :( A jókívánságot kívánonak meg köszi szépen és nagy ölelés neked és a párodnak is ! :)
2021. dec. 24. 17:47
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos én is egyedül vagyok, és hát… nem valami jó érzés. A szilveszter meg mégrosszabb lesz szerintem. Próbálom persze elterelni a figyelmem, de nemigazán sikerül

:( Azért jó lenne ha valaki mellettem lenne. Ilyenkor annyira irigy vagyok az andalgó párokra :D Ui.: Neked is Boldog Karácsonyt, és remélem a következőt már nem egyedül töltjük!

2021. dec. 24. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!