Egyedül lesztek ma Szilveszterkor/Újévkor? 26L
Privát üzenet áradat 3-2-1... :D
A kutyával leszünk. Nem bírja a tűzijátékozást, úgyhogy behozom a házba. Alkoholt egyikünk sem iszik, szerintem jól el leszünk. :)
Én a férjemmel kettesben fogom tölteni, de minden évben így van ez... :D
Nézünk valami filmet, vagy sorozatot, eszünk, iszunk, semmi extra, de jól érezzük magunkat.
Szívesen cserélnék veled! Szeretnék egy olyan szilvesztert amikor nincs felhajtás de ez most se jön össze.
Ilyenkor folytatódik a családi vigyorparti 8 fogásos vacsorával (Majd a jövőhéten megy a kukába a rengeteg maradék)
Boldogan ünnepeljük a szilvesztert közben semmi jó nem történt velünk az évben csak a rossz!
A karácsonyt is megünnepeltétek, meg a szülinapokat, mert a szokásunkhoz tartozik. Bár én idén egyiknek sem éreztem a feeling-jét :D
Amúgy írhatnátok valami jó vígjátékot, hogy könnyebben átvészeljem az estét depi nélkül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!