Egyedül szilveszterezni 18 évesen?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki, elfogytak a barátaim. Kétségbeestem.2019. dec. 28. 12:14
2/15 anonim válasza:
Én is otthon fogok szilveszterezni. Naés? Jó az is.
3/15 anonim válasza:
Közeli nem zártkörű kocsma, művház, stb.,...
4/15 A kérdező kommentje:
Persze, az otthoni szilveszter is jó, ha olyan a családod. Hát, az enyémmel nem a legjobb.
Ha meg egyedül elkezdek kocsmázni, akkor éjfélre legalább annyira elkap a depresszió, mintha otthon lennék.
2019. dec. 28. 12:52
6/15 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok.
2019. dec. 28. 13:14
7/15 anonim válasza:
Hát rúgj be otthon. Én azt szoktam csinálni, hogy felviszek szobámba jó sok piát és beb*szok keményen
8/15 anonim válasza:
Nőlj fel es csinalj valami hasznosat pityogás helyett. Nekem még a 18dik szülinapom is egyedül volt, de inkabb kihasznaltam hogy maganyos voltam hisz több idom jutott eddzeni, tanulni es magammal foglalkozni.
9/15 anonim válasza:
Ugyanebben a helyzetben vagyok csak én lány vagyok. Ha Békésmegyei vagy írj.
10/15 A kérdező kommentje:
8as. Most ezt úgy érted, hogy szilveszter este menjek el eddzeni, utánna meg tanuljak?
Miért ne csinálhatnám ezeket a hétköznapokban? Hogy jön ez egy szilveszter estéhez?
Nem vagyok Békes megyei.
2019. dec. 28. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!