Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó ez egyeseknek ?
De, ha nem tudsz mivel érvelni, akkor minek írsz rá? :D Kérdezz meg szakembert, vagy tanulj és fejleszd magadat. Tudatosan kell élni és máris boldog lesz mindenki. Nem álomvilágot kell kergetni, meg kifogásokat keresni a saját problémáinkra meg hibáinkra. Ez ugyanolyan, mint az oltásellenesség meg a Laposföld-hívők. Érvek nélküli emberek sosem fogják komolyan venni, ha csak annyi a válasz, hogy azért nem oltatom be magam, mert baromság. Ahelyett, hogy azt mondaná inkább, hogy gyáva, vagy buta hozzá, mivel nem tanult eleget, ezért egyszerű meggyőzni őket minden hazugságról.
Az is vicces, hogy én állok magammal vitában, de kétszer válaszolsz ugyanarra a kérdésre és úgy adod elő, mintha két külön személy lennél. Ez is azért sokmindent elárul a mentális egészségről. Hát, azért vannak igen súlyos gondok. :D Bár én még nem sok olyan meleggel találkoztam ebben az országban, akinek rend lenne a fejében. Hazudozás, kirekesztés, atrocitás, gyávaság mind rombolják a normális jellemfejlődést. Szóval még meglepődni sincs nagyon mit. Akkor van a probléma, ha valaki még felnőttként is másokat okol a saját nyomora miatt és nem jött rá még arra, hogy saját maga a problémái okozója, nem pedig mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!