Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért jó ez egyeseknek ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó ez egyeseknek ?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm 2 pasit tart maga mellett, de igazából szerintem semmi értelme annak hogy 3-an legyenek egy kapcsolatban. Véleményem szerint ez nem is normális dolog. Ez az ismerősöm is bevallotta, hogy a két fél egészséges szexuális életet él,őt meg kihagyják. Csak nehéz vissza fogni magam hogy nem mondjam meg hogy szerintem ez a hármas dolog egy nagy ökörség.

2021. dec. 20. 13:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
12%

De, ha nem tudsz mivel érvelni, akkor minek írsz rá? :D Kérdezz meg szakembert, vagy tanulj és fejleszd magadat. Tudatosan kell élni és máris boldog lesz mindenki. Nem álomvilágot kell kergetni, meg kifogásokat keresni a saját problémáinkra meg hibáinkra. Ez ugyanolyan, mint az oltásellenesség meg a Laposföld-hívők. Érvek nélküli emberek sosem fogják komolyan venni, ha csak annyi a válasz, hogy azért nem oltatom be magam, mert baromság. Ahelyett, hogy azt mondaná inkább, hogy gyáva, vagy buta hozzá, mivel nem tanult eleget, ezért egyszerű meggyőzni őket minden hazugságról.

Az is vicces, hogy én állok magammal vitában, de kétszer válaszolsz ugyanarra a kérdésre és úgy adod elő, mintha két külön személy lennél. Ez is azért sokmindent elárul a mentális egészségről. Hát, azért vannak igen súlyos gondok. :D Bár én még nem sok olyan meleggel találkoztam ebben az országban, akinek rend lenne a fejében. Hazudozás, kirekesztés, atrocitás, gyávaság mind rombolják a normális jellemfejlődést. Szóval még meglepődni sincs nagyon mit. Akkor van a probléma, ha valaki még felnőttként is másokat okol a saját nyomora miatt és nem jött rá még arra, hogy saját maga a problémái okozója, nem pedig mások.

2021. dec. 20. 16:42
 12/12 anonim ***** válasza:
27%
Tudom,hogy nem épp hozzám szólt a kérdés,de mivel mi is hárman élünk együtt,gondoltam megszólalnék.Szexuális téren minden tökéletesen működik,mert valamelyikünk mindig meghozza a többiek étvágyát is.Én nő vagyok,a férjem és a barátunk biszexek.Mind a hárman dolgozunk,tehát ha nem is úri módon,de aránylag jól élünk.A fiúk közül az egyik ezermester féle,de takarítani annyira utál,hogy rendszerint a másik takarítja még a műhelyét is,de egy-két sör mellett barátságból.Az összes házi munka szétoszlik és nemcsak kevesebb,de mindenki ahhoz áll neki ami neki a legjobban fekszik.Mindegyőnknek van külön szobája,tehát félre tud vonulni,ha épp olyanja van,ha szexelni szeretnénk az többnyire a nappaliban történik.Szórakozni együtt járunk,és soha nincs hallgatás,mert biztos,hogy valami eszébe jut valamelyőnknek valamiről,amit meg lehet vitatni,vagy lehet röhögni.Az én szerény véleményem szerint,ez így tökéletes,ahogy van.Előfordult már betegség is,de valaki mindig ott volt a másik mellett.
2021. dec. 21. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!