Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért jó ez egyeseknek ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó ez egyeseknek ?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm 2 pasit tart maga mellett, de igazából szerintem semmi értelme annak hogy 3-an legyenek egy kapcsolatban. Véleményem szerint ez nem is normális dolog. Ez az ismerősöm is bevallotta, hogy a két fél egészséges szexuális életet él,őt meg kihagyják. Csak nehéz vissza fogni magam hogy nem mondjam meg hogy szerintem ez a hármas dolog egy nagy ökörség.

2021. dec. 20. 13:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%

Fosd le, ezek mentális betegek deformációi. Egyszerűbb, ha elengeded. Addig, amíg valaki nem ismeri fel ezt magában és tudatosítja magában a helytelen viselkedésformákat, addig nem lehet változást hozni. Ehhez pedig sok esetben szakember segítsége kell, de ahhoz is saját magát/magukat kell rávenni.

De egyébként nem sajnáld a többit sem, mindegyikük részéről vannak torzulások, ha ez nekik megfelel. Egyik 19 a másik egyhíján 20. Minden 2 emberen múlik mindig. Szóval a helyedben nem foglalkoznék ezzel, nem a te dolgod. Majd tanulnak a hibáikból, pofonokból. Ha meg nem, hát így jártak.

2021. dec. 20. 13:16
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Természesen most párkapcsolatról beszéltem, nem szexkapcsolatokról, kalandokról. Egy felnőtt párkapcsolatban nincs helye több félnek. Amint ez eszébe jut valakinek a kapcsolaton belül, onnantól kezdve vége van és valójában lehetne is kip*csázni az illetőt.
2021. dec. 20. 13:17
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, és teljesen egyet értek.
2021. dec. 20. 13:19
 4/12 anonim ***** válasza:
83%

Kicsit zavaros a kérdés!

A haverodat kihagyják a hármas ból akkor miért van benne?

Egyébként meg, van sok párkapcsolat ahol két passzív, két Uni, két aktív él együtt akár #házasok# is.

Időseb korosztály vagyok ezt látom, vannak akik így vannak együtt több mint 10 éve.

És jól jön nekik egy harmadik fél szexre akivel nem akarnak együtt élni csak szexelni.

Így értetted a kérdést?

2021. dec. 20. 13:51
 5/12 A kérdező kommentje:
Hát szerintem ez beteg. Minek harmadik fél ? Ha egyszer szeretem azt akivel vagyok akkor minek még egy valaki?
2021. dec. 20. 14:15
 6/12 anonim ***** válasza:
74%

5#

Ha élsz majd rendszeres szexuális életet egy kapcsolatban, az mondjuk végetegszer.

A sors öszehoz egy másik passzívval, szerelmesek lesztek

Mégis mindketten Passzívak vagytok, nem tudjátok kielégíteni egymást szexuálisan

Ilyenkor van egy harmadik fél aki mindkettőjüket jól meg tudja b@szni, és ez a harmadik fél csak erre kell.

2021. dec. 20. 15:43
 7/12 anonim ***** válasza:
86%

Attól hogy szereted azt akivel élsz, szexuálisan tombolhatnak a hormonok, másra vágysz és így

"legálisan" megélheted.Akár a biszexeknél mégsűrübb.

De a heteróknál is egy idő után ellaposodik a dolog és ők is fel tudják dobni így az életüket, vagy válnak!

De ezt nehéz megérteni ha nem él valaki rendszeres szexuális életet, nem éli meg vágyait.

2021. dec. 20. 15:49
 8/12 anonim ***** válasza:
83%

Azért szexfüggőséget ne keverjük már a normális szexuális viselkedéssel. :D Nem kell semmit hormonokra fogni. Az tény, hogy a tesztoszteron miatt szexcentrikusabbak jobban férfiak, mert alapból növeli a szexuális vágyat, de ez ettől még nem mentség dolgokra. Illetve egy férfi kb 30 éves korára komolyodik meg teljesen és a személyisége is az embereknek kb akkor véglegesül. Viszont a mentális betegségeket meg deformációkat(ami viselkedésbeli tünetekkel is járhat, mint pl a szexfüggőség) pedig inkább kezeltetni kéne, ahelyett, hogy az a kifogás mindenre, hogy "Én ilyen vagyok, ha tetszik, tetszik, ha nem, nem".

Ha szeretsz valakit, akkor nem akarsz mást és annyi(szexuálisan meg végképp nem). Nem laposodik el semmi, ha olyannal van együtt az illető, aki hasonlóan gondolkozik hozzá. Nem kell minden jött-mentel összefeküdni és máris nem lesz ilyen probléma. Azt is már mondtam sokszor, hogy azok, akik a nemiszerv alapján választanak maguknak partnert, azok természetesen mindig is magányosak lesznek. Egy párkapcsolatban a szexualitás fontos, de egyáltalán nem az a prioritás egy kapcsolatnak. Aki tényleg így gondolja, annak meg nem árt kicsit frissíteni az agyát, meg tapasztalni az életben, mert nagyon tévúton jár. Ne legyen se szülő, se barát követendő példa. Hiteles embereknek kell hinni, nem bugyutáknak. Akkor jönnek rá legtöbben, hogy mennyi mindent elk*rtak, amikor meghal mindenkiük és egyedül vannak, vagy amikor haldokolnak. Egyedül is boldognak kell lenni, szóval anélkül nem lesz harmónia. :D Ha valaki nem szereti saját magát, akkor hogyan is várhatná azt el, hogy őt szeressék. Az összes kapcsolata az ilyeneknek arról fog szólni, hogy az oszlopnak(parner) támaszkodjon. A komplexusokat, problémáikat mások által akarják megoldani. Ez pedig egy nagy hazugság, mert ilyen nincs és nem lehetséges. Ez pont ugyanolyan, minthogy a férfiakat arra nevelik/nevelték, hogy ne mutassák ki az érzéseiket, legyenek kemények, stb. Ezek mindig társadalmi hazugságok, amelyek szépen eltorzítják a jellemfejlődést. Nem véletlen az sem, hogy férfiak vezetnek az öngyilkosságokban. Természetesen kalandozzon bárki, aki szeretne, élje ki magát. Szíve joga azt tenni, amit akar. De tényleges párkapcsolatban senki nem akar mással lenni, csak a párjával.

2021. dec. 20. 16:21
 9/12 anonim ***** válasza:
17%

8#

Baromság

2021. dec. 20. 16:29
 10/12 anonim ***** válasza:
17%
8 te még önmagaddal is vitában állsz😂
2021. dec. 20. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!