Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyeseknek tényleg ennyire nem jelent semmit a szopás?
Figyelt kérdés
Sok férfi mondja nekem, hogy bejövök nekik, de ha nem dughatnak meg nem találkoznak velem. Pedig mondom nekik, hogy leszopom őket, el is megyek hozzájuk. Néhányan nyíltan megmondják, hogy ők találnak bármikorra olyat, akit megdughatnak, de gondolom ezzel nincs mindenki így.2017. júl. 9. 20:00
1/8 anonim válasza:
Nekem nagyon sokat jelent és még igazán jóban sem volt részem. :( De majd eljön az ideje.
2/8 anonim válasza:
Engem is csak az izgat. Másban nem lennék benne, pedig akármeddig csinálnám.
19f kecskemét
4/8 anonim válasza:
hat nekem is az lenne jo ha en csinalhatnam ez van.. azert egy szep nagy himtagnal nincs jobb :)
5/8 anonim válasza:
Engem is csak az orál izgat, dugesz nem érdekel
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. júl. 10. 17:49
7/8 anonim válasza:
Én szívesen benne lennék ilyesmibe. A dugásba már kevésbé. Inkább egy kölcsönös orál.
23/F
8/8 anonim válasza:
Hát olyan szempontból nekem se jelent semmit hogy bármikor leszopok vkit ha úgy alakulna :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!