Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fenékbe dugnak azt lehet élvezni?
Még nem próbáltam, de egyfelől izgat a dolog, másrészről félek hogy rossz lesz.
Valóban lehet élvezni? Mikre kell figyelni, mit szabad és mit nem?
Igen, volt/van olyan partnerem, aki konkrétan elélvez, amikor dugom.
F/50
Nagyon jó érzés, lehet élvezni.
Nagyon figyelj a fokozatosságra. Ha fáj, állítsd le a partnered. Lassan, fokozatosan hazoljon beléd, esetleg sok síkosítóvak. Akkor nagyon jó élmény lesz.
#5,
Első két-három alkalommal nálam is ugyanez volt. Mintha nagyon erős székelési ingerem lenne és nem tudnám visszatartani. Én sem értettem, hogy mi a fene jó ebben, hogy lehet ezt szeretni, pláne élvezni, ez inkább nagyon kellemetlen. Aztán a második vagy a harmadik alkalom után TELJESEN ELMÚLT, magától. Ha a záróizom és a végbél utolsó szakaszát erős inger éri (pl. a széklet belülről, vagy dildó esetleg pénisz kívülről behatolva), akkor erős székelési inger jelentkezik/jelentkezhet egyeseknél. Nem mindenkinél. Néhány alkalom után megtanulja az agyad elkülöníteni ezt az ingert a valódi székelési ingertől és a kellemetlen érzés teljesen elmúlik magától, helyette egy nagyon kellemes, jóleső inger keletkezik. Én úgy szoktam ezt megfogalmazni magamnak, hogy nekem "meg kellett tanulnom élvezni az anális szexet, rá kellett éreznem az 'ízére', rá kellett jönnöm, ki kellett tapasztalnom, hogy hogyan lesz jó érzés". Szerintem azért jelentkezik néhányunknál eleinte ez a kellemetlen érzés, mert még nem vagyunk kellő mértékben sem fizikailag, testileg, sem "agyban", lelkileg ellazulva az anális szex előtt, picit tartunk tőle, hogy milyen lesz, emiatt nem tudjuk 100%-ban elengedni magunkat. De ha sikerül ráhangolódni második-harmadik alkalomra testileg és lelkileg is, és nagyon kívánjuk a behatolást, akkor utána végleg elmúlik ez a rossz inger. Megtanulja az agy, hogy a kívülről jövő inger nem ugyanaz, mint amikor nagyon erősen menni kell a WC-re. És onnantól kezdve baromi jó tud lenni! Nagyon! De sokan vannak olyanok, akiknél sohasem jelentkezett, még az elején sem ez a székelési inger. Ez egyénfüggő. De nyugi, nagyon hamar elmúlik, csak pár alkalom és ráérzel a technikára, a pózra, a behatolás szögére, a tempóra, stb. Hamar elmúlik attól is, ha erős izgalmi állapotba kerülsz és vágysz a behatolásra.
Én nagyon szeretem, ha dugnak. Első 1-2 alkalom, ahogy írták is korábban, nem lesz az igazi, de utána baromi jó lett nekem. :)
Türelem, türelem, türelem. És nincs olyan, hogy síkosító túl sok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!