Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen élveztél először fenékbe, vagy más beléd? (óvszer nélkül)
Figyelt kérdés
Ha már van punciba élvezős kérdés is, legyen egy homo is, mert miért ne :D
(nem, azt a kérdést nem én írtam ki :D )
2020. júl. 22. 23:23
1/18 A kérdező kommentje:
Én egy éve szerintem, de csak 2x volt max mert a barátom nem szereti, csak óvszerrel van úgy.
Külön kiemelném hogy aki még tapasztalatlan, és új partnerrel jön össze akit nem ismer, feltétlenül húzzon gumit, ne kapjatok el semmit ami megelőzhető lenne!
2020. júl. 22. 23:25
3/18 anonim válasza:
Nekem volt ilyen nemrég (26 vagyok). De nem konkrétan szex közben hanem miközben elment volna elfolyatta a fenekemen és befolyt mert vibrátorral kitágultam közben a végére. :D
Olyan beleélvezős amire gondolsz eddig még nem történt.
4/18 anonim válasza:
17 évesen élveztek elösször a fenekembe
5/18 A kérdező kommentje:
Köszi aki eddig ír, megy zöld!
És irigyellek, kettes :P
2020. júl. 22. 23:51
6/18 A kérdező kommentje:
vagyis kettes válaszoló na, bocsi :D
2020. júl. 22. 23:51
9/18 anonim válasza:
Nekem gumiban élveztek csak a fenekembe. Igaz az úgy volt, hogy ki volt kötve a pasi, gumit húztam a farkára, kicsit szoptam, majd ráültem és addig lovagoltam, míg el nem élvezett a gumiba. Majd gumi le és belefacsartam a szájába és nyelettem vele a saját spermáját :D
10/18 anonim válasza:
Velem csak egyszer fordult elő 25 évesen. hogy belém élvezett a párom 29\f\passzív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!