Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen élveztél először fenékbe, vagy más beléd? (óvszer nélkül)
Figyelt kérdés
Ha már van punciba élvezős kérdés is, legyen egy homo is, mert miért ne :D
(nem, azt a kérdést nem én írtam ki :D )
2020. júl. 22. 23:23
13/18 anonim válasza:
Fiatalkoromban volt az első, hogy belém élveztek.
14/18 anonim válasza:
2 éve vagyok együtt a párommal mi már nem használunk gumit régóta és minden alkalommal szinte belémélvez. Sőt, ha elment bent is hagyja amig ki nem csuszik. Legjobb érzés így összebujva lenni. Nekem ez egy hatalmas bizalmi jelkép.
15/18 anonim válasza:
3 eve, egy alkalmi sraccal.
19f
16/18 anonim válasza:
15 évesen jöttem össze az akkori pasimmal de màr nagyon régen volt napi szinten élvezésig dugott nagyon kanos volt megkésett hogy egy nap többször is megdugott. Bi pasi.
17/18 anonim válasza:
Belém először kb 20 évesen élvezett az akkori párom. Annál jobb érzés nincs, amikor a párod gumi nélkül dug és elértek arra a szintre, amikor misszi közben tele lövi a feneked… fhuuu brutálisan jó!
18/18 anonim válasza:
22 éves voltam, nem akartam, de addig lovagolt a farkamon, amikor már nem tudtam megállni, és telelőttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!