Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek.Ha férfi fenékbe berakjátok a péniszeteket akkor a nőbe miért nem?Mi az ami taszít benneteket?
Hogyha te heteroszexuális vagy, kedves kérdező, és egy női fenékbe beteszed a farkad, akkor nem lenne mindegy, hogy egy férfi fenekébe teszed bele?
Hmm?
Ugyehogyugye…
Egy FTM férfi esetében (aki férfinek néz már ki, de vaginája van) miért nem akarod oda berakni?
Miért nem csókolózol a haveroddal, hisz száj az száj?
stb...
A kérdésre válaszolva: ami taszít az a nő. :)
A szex az nem csupán két test érintkezése, hanem két emberé.
A melegek a férfiakat az egész lényük miatt szeretik, nem egy bizonyos testrészhez vonzódnak. Ha valakit csak egy bizonyos testrész izgat föl, azt úgy hívják: fétis. Ha van ánuszfétises ember (nem tudom, van-e ilyen), akkor annak lehet, hogy mindegy, női vagy férfi-e az ánusz.
Mert mondjuk no az illeto es a melegeket nem izgatja a noi test.
Nehez volt rajonni, mi?
Neked számít hogy a markodba, vagy ánuszba teszed a pélót? Hogy egy csinos, vonzó partnerbe, vagy egy koszos, igénytelen hajléktalanba? Ugye hogy számít a "körítés"?
A vágy fejben keletkezik a "körítéstől" a dugás csak a beteljesülése. A meleg nem vágyik nőre, a hetero meg pasira ilyen egyszerű, fogadd el.
Én hetero vagyok, világ életemben az voltam, de nagy unszolásra egy szexpartnerkeresőn, találkoztam egy sráccal, aki leszopott és meg is dugtam. Hát, nyilván a fizikai ingerektől elélveztem, de maga a helyzet nem volt izgató, mert nem nő volt a partner, egyszerűen más a teste, hangja, mozgása, reakciók, minden. Nem is szeretném még egyszer. Maradk a nőknél.
Na, a melegek pont így vannak vele, csak fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!