Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fenékbe csinálástól lehet bajom?
Sorolok néhányat:
- Aranyér
- Végbélrepedés
- Maradandó károsodás is lehet
A végbél nem arra való, hogy befele menjen bármi is, nem úgy lett "tervezve".
#4 ezek tényleg ijesztőek.
De ha minden esetben ezek lennének, akkir miért csinálják olyan sokan?
Osztom #3 15:39 és #6 16:12 válaszát.
Ezek csak ritka esetekben fordulnak elő, akkor is ha éppen nem megfelelően (pl odafigyelés nélkül, erőszakosan) csinálják. Ha tényleg így lenne akkor tömegével lenne egy csomó férfinak aranyere és végbélrepedése meg tönkrement feneke.
Senki nem mondta, hogy minden esetben baj lesz! Pont ez a lényeg, hogy LEHET, te is ezt kérdezted. Nem tudjuk előre, hogy fognak veled bánni, mennyire készítitek elő a terepet.
Van egy papírlap, lehet ököllel belevágni, hogy szétcsócsálódjon az egész, vagy megfogni az oldalait, és egy ujjat átfurni rajta... Vágesz?
Én lány vagyok, néha análoztam, szerintem már kicsit tágabb odalent az út, általánosan. De semmi olyan, hogy kipottyanna valami.. viszont érdekes feltevés, ha napi szinten csinálnám, mi lenne... Nem is tenném ezért. Mondjuk gondolom azokat az izmokat is lehet tornáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!