Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki rendszeresen pénzért szopat, az mire gondol közben? Csak a pénzre, vagy élvezed is?
napiszarra rengeteg csaj kerül ki, névvel tel számmal, fb profillal, pucér fotókkal. Vagy sértődött ex-ek küldik be, vagy valaki megtalálja őket rosszlanyokon vagy csak simán lebukik. Pasik is szoktak felkerülni főleg melegek. Ott is arcos fotó farok fotó stb. Képzeld el hogy valaki megy állás interjúra és ott már előre tudnak róla egy átvilágítást követően hogy az illetőnek milyen múlja van..
Ez a BMW, egy milla dolog is csak az álszentséget mutatja be, hogy 20 ezerért rohadja meg ja de BMW akkor persze még a segged is kinyalom. Ha valakinek elvei vannak annak adhatsz bármennyi és bármit akkor se vállalná be soha. Nyilván ha egy roma sráchoz mennél oda az lehet hogy 2000ért is hagyná magát. Ez se mindegy. Én pl full tisztelem azt aki önerőből elér valamit és nem a rövidebb utat választja. Mint írtam az időnél nincs protekció és amikor már nem lesz kapós egy csaj/srác mert eljárt az idő felette akkor jönnek a bajok.
Tudom, a net óta sok minden feljebb került. Főleg a nagyon fiatalok körében. Ez ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!