Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki rendszeresen pénzért szopat, az mire gondol közben? Csak a pénzre, vagy élvezed is?
#20 Köszi a választ, simán el tudom képzelni, hogy valóban sok ilyen, egyébként heteró életvitelű srác van, aki meglátja ebben a jó pénzkereseti lehetőséget.
Már csak azt nem tudom hol lehet a nyomukra akadni, mert nekem eddig még nem igazán sikerült... :(
persze. nézd, aki eleve le se tagadja, az pont garantáltan heteró és csak jót mulat rajta vagy még azt se.
ha meleg lenne, nem híresztelné ezt magáról, de a másik meg az hogy a mai tizenévesek jó része baromi laza és egy heteró srác se lát túl nagy problémát abban h megszopat egy fiút...
hogy hol? jó kérdés, nyilván nem az utcán fog szembe jönni, de diszkókban, egyéb éjjeli helyeken vagy ahol én is nem is egyel találkoztam, azok a sportegyesületek, ahol simán találkozol ilyennel. vagy szerintem inkább az a lényeg hogy nagyobb fiúközösség legyen, és akkor nagyobb valószínűséggel akad ilyen srác.
a félrészeg házibulikat meg hagyjuk is, azok már sokszor abszurdak :D
Az a srác akinek feláll a farka attól hogy egy másik fiú szopja az minden csak nem hetero. Kb mintha azt mondanám hogy vegán vagyok de néha azért húst is eszem ha elhívnak vendégségbe, de amúgy vegán vagyok. Aki full hetero annak bármennyit is fizetnének se menne bele ilyenbe. Volt egy barátom akinek több százezret kínáltak és így se ment bele mert undorodna ha egy ffi hozzáérne a farkához. Akikről beszélsz azok minimum biszexek. Ez a legnagyobb önámítás, hogy másnak mondom magam mint ami vagyok. Nyilván a csajoknak is bejön ez mert ők pont leszarják mit gondolnak róluk.
Ja persze 18 évesen, szinte még tiniként, nyilván mindig lesz olyan aki rájuk cuppan, főleg ha még jól is néznek ki de ez nagyon kis réteg és hidd el nem több 1%-nál.
én meg olyat ismerek aki 20-asért is megengedte mert ugyan jól nézett ki de akkor nem volt pénze, és ennyi.
dehogy volt biszex, ne viccelj már, azért az kicsit mást jelent.
beteszed a szájába, elkezdi izgatni, nmyugodj meg, akkor is feláll, ha nem akarja ... nem kell ehhez melegnek lenni.
nem teljesen értelek amúgy. mi az hogy persze 18 évesen? naná ... annál jobban megőrülnek érte a melegek, hát sokan százezreket is fizetnének ha leápolhatnának egy 18 körüli jó srácot. és tapasztalatból is beszélek, mert kaptam már pár ajánlatot, és én is csak lestem, hogy mennyit képesek lennének fizetni, főleg az idősebb korosztály persze.
de amúgy ezen miért csodálkozunk? a sugardaddyk-sugarbabyk korában? és ahhoz mit szólsz, hogy olyanról is tudok, aki kb 60 évesen megveszett egy srácért, tette neki az ajéánlatokat, de nem lett semmi, egész addig, amíg lakást vett neki, és megállapodtak hogy heti 1x engedi magát ...
na ez milyen? de viszonzás így se volt! csak hagyta magát 10-20 percre és kész. amúgy meg dugta ezerrel a csajokat.
Aki 60 évesen egy 18 éves fiút ápolgat és még lakást is vesz ott nincs rendben fejben valami. Persze nyilván nem egy 20 éves fog fizetni a másiknak milliókat hanem az olyanok akik a kutyának se kellenének ha nem lennének tele pénzel. Nyilván nem csodálkozom rajta mert manapság mindenki a gyors élvezeteket keresi, azonnal most instant rögtön mint valami netes boltba. Aztán csodálkoznak hogy annyi lelki sérült fiatal van meg öngyilkos.
"beteszed a szájába, elkezdi izgatni, nmyugodj meg, akkor is feláll, ha nem akarja ... nem kell ehhez melegnek lenni."
Engem egyszer leszopott egy idősebb faszi mert folyamat győzködött hogy csak kicsit had kapja be meg hogy jó lesz... tudod mi lett belőle? majdnem lehánytam a fejét.. még csak fel sem állt egy kicsit se, pedig 4-5 percig próbálkozott de hiába mert nem élveztem egyáltalán. Ha fél milliót fizetett volna se állt volna fel mert gáz volt a szitu! Ez fejben dől el, ha nem élvezed akkor csinálhatja bárki, fizethet bármennyit.
Kíváncsi lennék hány csaj engedné hogy megdugja őket ha kiderülne hogy egy 60as papa nyalogatta a kukiját fél órával előtte.
érdekes ez így ...
de miért instant öröm? hát tulképpen mindketten jól jártak, asrácnak lett lakása, az ürge pedig megkapta a srácot, és anyagilag megengedhette magának, és ennyi.
ha nem vett volna lakást, akkor nem instant öröm lenne? vagy nem értem, a szex mindig instant öröm szerintem. akkor is ha ingyen van mondjuk egy diszkós ismerkedés után. nem?
na meg miért lenne emiatt öngyilkos és lelki beteg? pont amikor lakása is lett? :)
Nagyon sok embernek az egzisztenciája múlhat rajta hogy "ál heteró" legyen és ezt mutassa a világ felé. Ha kiderülne pl egy 60as cégvezetőről hogy 18 évek fiúk kukiját nyalogatja mindent elveszíthetne egy pillanat alatt és teljesen kiközösítenék egy csomó helyről. Sok embernek muszáj megjátszania magát. Ez nem Németország vagy Hollandia. Rengeteg ffi lett öngyilkos mert kiderültek róluk dolgok és képtelenek voltak feldolgozni hogy mások is tudják.
Azért instant mert már nem divat az udvarlás, a másik megismerése, hogy nem első este dugnak hanem mondjuk 1-2 hét után mert mindenki most azonnal akarja semmi türelem nincs már az emberekbe (a discos szexet hagyjuk, akár lehet bármilyen nemi baja a másiknak akik discoba bárkivel szexelnek aztán meg lehet járni az urológushoz meg kezeltetni magad mert összeszedtél valami szart és szép gombás leszel).
Rengeteg csaj akik pénzért szexelnek/szexeltek később depressziós meg drogos lesz annyi sérülés éri őket csak azt hiszik a pénztől majd jó lesz az életük. Ja jó lesz ideig óráig aztán a végén a kutyának se fognak kelleni mert minden nemi szart már össze szedtek és megöregedtek. Srácok dettó. Kiégnek, kiüresednek és a szex nem lesz más mint egy automatikus cselekmény mint elmenni wc-re. élvezeti faktor kb 0.
Amit írsz amúgy egy ritka eset. Nyilván a pasi más fiúkat is szopkod csak valakinek nem kellett lakást vennie mert egy 10esért is bevállalta. Meg aki képes 10-20 millát ilyenért kiadni az nyilván bármit megtehet.
Én csak azt mondom, hogy aki azért van a másikkal mert kívánja és vágyik rá és a másik is attól jobb érzés nincs. Nekem fel se állna ha pl tudom hogy a másik nem kíván csak a pénz miatt nézne félre. Életembe 1x fizettem csajnak soha többet. Ennél nagyon önbecsapás nem létezik.
értelek, de én nagyon úgy látom, hogy a mai tizen-huszonéves srácok egy része azért jóval lazább gondolkodású, és kb tesz rá, hogy ő éppen egy fiút szo--at. jót poénkodik rajta.
de abban is egyetértek, sőt én is láttam példát arra, hogy az egész egzisztenciája múlt azon, hogy fenntartsa a heteró látszatot, egész egyszerűen mert azokban az elég magas körökben ezt nem tűrik meg. na igen, nem vagyok Hollandia ... de 25 éves meleg srácnál is láttam ilyet, nem csak idősebbnél. ő egész bevállalós, őszinte srác volt, ismertem 14 éves korától, és ha valaki rákérdezett, ő megmondta, hogy meleg. na aztán jött egy elég nagy lóvét jelentő munkahely, még ő mondta, hogy értsem meg, ott ő nem lehet meleg, mert mindennek vége lenne. így aztán meleg maradt n yilván, de volt neki fizetett álbarátnője, nagyon durva. még közös nyaralási képeket is tettek és tesznek is fel mindig, hogy a gyanú se merüljön fel. és abszolút boldognak látszanak, mindenki megkajálja a dolgot ... aztán többet szóba állt azokkal, akik tudták róla.
most erre mit is lehet mondani? őt inkább félteném, hogy egyszer majd nem bírja ezt az életet és öngyilkos lesz.
a 60-as felsővezető típusról, akinek amúgy szép nagy családja van, de esti "kiküldetésben" fiatal fiúkhoz jár titokban, hát most mit mondjak? ilyen se kevés van. nekem az a fura, hogy az asszony nem sejt semmit. pedig elvileg tényleg nem.
izgalmas ez is ... és ugye ez az a réteg, akinek a pénz nem gond, simán ad olyan összeget a neki tetsző heteró srácnak is, amire nem mond nemet.
én általában igaznak látom a mondást, hogy "van az az összeg ...", még akkor is ha tabu és akkor is ha persze ezt illik ezerrel tagadni és ilyen nincs, de hát én meg pontosan tudom, hogy van.
és végül, értem az instant szexet is, de tényleg azt látom, sőt több havertól hallok is ilyet, hogy max 1 randi, a másodikat már az ágyában akarja vagy különben annyi, nem is foglalkozik többet a csajjal.
de az is tök általános, hogy elég egy diszkós nyári éjszaka, aztán van egy hely ahova sokat járok nyáron, na ott hajnalban a tóparton mindenfele szexelő párocskákat látni meg kocsiban ahol csak tudnak, félreállnak, és durr neki. így kapásból pár óra után. de szerintem egyik se akar többet a másiktól, ez így rendben van, megtörténik, de nem igen hallottam olyat, hogy akár csak gondoltak volna kapcsolatra és ez csak a kezdet lett volna. a frászt, csak egy gyors szex és másnap már a következő.
Hát igen ez megy egy darabig, persze nyilván lehet poénkodni rajta csak nem maradunk örökre fiatalok és ez az amit sokan elfelejtenek a nagy élj a mának közben. Pláne most az internet korában, főleg ha videó is készül valakiről látod folyton buknak le emberek, nézd meg a napiszart hány embernek tették tönkre az életét mert lebuktatták őket.
A 60asokhoz. Az asszony ugyan úgy jár dugatni magát hidd el. Ezeket a házasságokat két dolog köti össze: a gyerek (ha van) és a pénz. Hidd el van az az anyagi jólét ami miatt bármelyik nő leszarja mit csinálj a férje. Ott a volt Győri polgármester a Borkai. Kókózott kurvákkal egy jahton és a felesége vele maradt... $$$ (nyilván ha kisfiúk lettek volna azon a hajón valószínűleg vége van a pasasnak)
Tudom miről beszélsz, régen én is kicsit hasonló voltam de nekem muszáj megismernem a másikat anélkül nem működöm. 30 fölött már azért megválogatja az ember a társaságát. Amit írsz az egyenes út a kiégéshez és a függőséghez. Egy idő után már semmi nem lesz elég, na ezek kötnek ki valami szadista szeánszon mert már csak arra tudnak elélvezni.
Egy szó mint száz minőség jobb mint a mennyiség
az tuti, de pont ezt mondtam én arra is, amikor heteró srácot akar az ürge. a pénz mindent megold, a kérdés csak a mennyisége. 20 ezerért esetleg elküld a halálba és elhord mindennek, de azért ha oda állítasz egy naghyobb kategóriás BMW-vel és ajánlasz neki fél millát - egy millát, valószínű nem fog ellentmondani.
a többi meg oké, persze, rengeteg család van akit csak a pénz tart össze, és sőt, ez csak rosszabbodni fog szerintem, ahogy egyre alacsonyabb az átlagos életszínvonal, a fenntartható szint, és rákényszerülnek az együttélésre.
viszont még sose jutott eszembe megnézni a napiszart, most lestem rá először, de megvallom, azt se tudom, mit hol keressek :) gondolod, annyira elterjedt, hogy kapásból mindenki ezt bújja?
na meg az ingerküszöb is feljebb került, hát ma már tiktokon is látsz olyat h matt részegen és meztelenül lájvozik a manus, amíg észre nem veszik. én inkább ilyen screenshotokat láttam. de mivel ez egyre gyakoribb, szerintem az emberek se annyira kapják már fel semmire a fejüket.
na persze az más ha valaki ismert, tehetős és másoknak jól esik romba dönteni az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!