Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki rendszeresen pénzért szopat, az mire gondol közben? Csak a pénzre, vagy élvezed is?
Én is próbáltam.
A pénz miatt de elélveztem és jó volt végig.
Fura volt az egész.
Én egy oldalon adtam fel hirdetést hogy nőket keresek.
Persze csak pasik írtak hogy lerendeznének..
És egynek pénzért megengedtem.
Ott és akkor a jelenre gondolok.
Arra hogy egy szép nő oboazik.
Szeretetet ad.
És ebben a kis időben, ott és akkor, el tudok menekülni az életemből.
Szép nő oboázik meg szeretetet ad mi? :D A legtöbb nő is pénzért szopik nem azért hogy szeretetet adjon, hanem mert elvár cserébe valamit, amit úgy hívnak: drága vacsora, VIP jegy koncertre, drága ajándékok/ruhák, drága autó, műkörmös, wellness, drága utazások stb stb amit mi férfiak így vagy úgy de fizetünk.
Akik pénzért szopnak legalább őszinték és tényleg vágynak rá nem érdekből teszik. Nem hinném hogy van olyan nő aki azért fizetne férfinak (hacsak nem valami agyon kondizott szolizott testépítő szépfiú egy csajos naptárról) hogy leszophassa..
17
ó ne aggódj, vannak ám ilyen nők ... azért van a a szint hímneműből is, akiért sorbas állnak a csajok és ott az erőviszonyok fordítva működnek.
18
Persze vannak, mint írtam a kivétel az ilyen fullos testű, tökéletesre vágott hajú szépfiúk, de ők se azért szopatnak mert élvezik hanem mert pénzt kapnak érte. De ez hány %-a férfiaknak? talán 1%? Meg nyilván van az a gilf típus aki 60 fölött van és más lehetősége nincs nagyon.
19
igen, de azért éb többre saccolnám 1%-nál.
én se nagyon gondoltam erre, amíg nem ismertem ilyen srácokat. hála az égnek, azért a mai fiatalok között elég sok a nagyon igényes srác (durva de sokszor igényesebbek, mint a csajok), és persze, evidens, hogy jó séró, szép testalkat és egészében nagyon ápolt külső nélkül létezni se tudnak. de szerintem ez egy nagy pozitívum.
nekem volt sporttársam 18 körül, aki kb ilyen volt, megőrültek érte a csajok és fiúk is, nem is kérdés, szóval ő az a típus aki válogat, nem pedig harcol bárkiért.
és miután kapott pár ajánlatot fiúktól is, felfedezte, milyen király pénzkereseti lehetőség ... hát jóformán szabad napja nem volt, annyian akarták.
és nem, ehhez nem kell melegnek lenni. akad azért bőven heteró srác, aki ezt nem veri nagydobra persze, de azért benne van. csak a megfelelő körökben kell mozogni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!