Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, szerintetek Pumped...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, szerintetek Pumped Gabó jó pasi? (Csak külső)

Figyelt kérdés

Ne is írjátok, hogy ilyen meg olyan ember, és azért nem tetszik, mert nem az a kérdés.

Külsőre bejön vagy nem?

2021. dec. 9. 12:43
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
85%

30. Vedd kicsit jobban szemre akkor :P

[link]

2021. dec. 10. 22:56
 32/38 anonim ***** válasza:
85%

[link]

Azért egy ilyen mellett ébredni :--P

2021. dec. 10. 22:58
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
Egye fene, egyszer azért megdugnám.
2021. dec. 11. 23:11
 34/38 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem visszataszító gyerek
2021. dec. 12. 06:11
 35/38 anonim ***** válasza:
56%
Bárcsak inkább ilyen testűek lennének a gimiből kikerülő srácok, nem túlsúlyos elhízott szénhidrátfüggő cigis szenvedélybetegek (már aki).
2021. dec. 12. 12:17
 36/38 anonim ***** válasza:
85%
Ilyen testű egy gimis sosem lesz. :D Max, ha nyomja magát szteroiddal. Azt meg ne támogassuk már.
2021. dec. 12. 13:08
 37/38 anonim ***** válasza:
89%
akkor nem lesz ilyen , nem ez a lényeg, hanem hogy normális kiállással sportosan kezdjen élni... akinek ez a gondolat prios X-et ér az inkább magát minősíti.
2021. dec. 12. 16:33
 38/38 anonim ***** válasza:
87%

Én senkit nem szoktam lepontozni. :D Téged sem, de látom az ilyen gyerkes bosszú az megvan. Jaj, de hányszor mondtam már azt is, hogy sose kezelje senki tényként a jósolgatásait, amíg nem biztos benne.

Teljesen oké, hogy ilyenre vágysz, viszont akkor remélem, hogy te is sportolsz. :D Csak olyat várj el mástól, amit te is megtudsz adni, különben nem leszel hiteles. Én mondjuk sportolok, bár nem várnám el a partneremtől, hogy ő is így tegyen. Viszont nekem több "jogom" lenne ilyet elvárni, mint egy olyannak, aki nem csinál semmit, csak a seggét mereszti otthon.

2021. dec. 12. 18:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!