Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, szerintetek Pumped...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, szerintetek Pumped Gabó jó pasi? (Csak külső)

Figyelt kérdés

Ne is írjátok, hogy ilyen meg olyan ember, és azért nem tetszik, mert nem az a kérdés.

Külsőre bejön vagy nem?

2021. dec. 9. 12:43
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
76 szavazat
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
76%
Gabó a tajparaszt viselkedés emblematikus alakja, nem lehet elvonatkoztatva nyilatkozni róla.
2021. dec. 9. 12:54
 2/38 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ahogy idősödik, egyre jobb pasi lesz, mert lehet hülyén fogalmazok, de "felnő" a testéhez. Fiatal/gyerek fejével szerintem nagyon furán állt neki az a sok izom, de már a férfiasabb arcvonásokkal jobb az összkép.
2021. dec. 9. 13:16
 3/38 anonim ***** válasza:
73%
Külsőre is ugyanolyan sz@r mint belsőre.
2021. dec. 9. 13:17
 4/38 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy nem érdekel mit gondoltok a személyéről. Hagyjuk már hogy külsőre nem jó, ha ő nem jó pasi akkor ki az? Jóképű, izmos, magas, kb mindene jó. Mitől nem jó pasi? Legalább indokoljátok, hogy mi az ami nem tetszik rajta.
2021. dec. 9. 13:24
 5/38 anonim ***** válasza:
75%

Mindenkinek más a jó pasi. Értsük már meg!!

Nem mindenkinek az izmos jön be! Van akinek a vékony van akinek pedig a dagi.

Felesleges az ilyen kérdés minden héten

2021. dec. 9. 13:44
 6/38 anonim ***** válasza:
57%
bejön igen, teljesen... tövig tudnám kényeztetni, egy vadkanként képzelem az ágyban
2021. dec. 9. 14:45
 7/38 anonim ***** válasza:
58%

Nagyon jól dughat, farka is rendben van, szép vaskos vidói alapján :P Sokszor kivertem már rá

18F

2021. dec. 9. 15:02
 8/38 anonim ***** válasza:
75%
"Mondtam, hogy nem érdekel mit gondoltok a személyéről. " Ez van, a csomagba kapnád a szar személyiségét is: És ha be is jönne a külseje , a stílusa miatt nem kéne.
2021. dec. 9. 15:36
 9/38 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem nagyon jó pasi, én még fizetnék is neki hogy megdugjon. 😄
2021. dec. 9. 17:20
 10/38 anonim ***** válasza:
71%
[link] ezt nézzétek :P álszent aki nem hagyná hogy megdugja ;)
2021. dec. 9. 17:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!