Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, járnátok valakivel, akinek nincs munkája?
Figyelt kérdés
2021. aug. 10. 15:08
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Nem tudom
Csak ha hajlandó munka után nézni
44 szavazat
1/11 anonim válasza:
Hát, ha pl tanul, akkor természetesen.
4/11 anonim válasza:
Az eleg sok dologtol is fugg. Onmagaban nem kizaro tenyezo DE kerdes, hogy hany eves. Miert nincs munkaja es egyaltalan keres? Pl olyannal biztos nem, aki nem dolgozik es nem is akar, kvazi budos neki a munka. Az mas szitu ha most fejezte be a sulit, vagy pl felmondtak neki es allaskereso. Volt korabban aki irta, hogy ha tanul akkor nem gaz. En itt is szigorubb vagyok, marmint hany evesen? Szerintem tok szep ha valaki negyven evesen is tanul de pl szerintem negyven evesen nem eleg csak tanulni, minimum legyen mar mellette munkaja es ugy tanuljon.
5/11 anonim válasza:
Hogyha tőkejövedelemből tartja fenn magát akkor igen. Ha el kellene tartani, akkor nem.
6/11 anonim válasza:
Ha tőkejövedelemből tartja el magát, akkor soha. Ha simán munkanélküli, az nem baj.
7/11 anonim válasza:
Szerintem az érzelmekhez semmi köze a munkanélküliségnek... Jó, egy bizonyos idő után jó ha van jövőkép és gazdasági tervezhetőség. De ez elég összetett dolog. Alapesetbe érzelmileg nem erről ítélek meg valakit h épp melózik e vagy nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!