Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja az embereket ha homoszexuális emberek jelennek meg filmekben, vagy reklámokban?
Mert már a csapból is ez folyik, ennyi. Nekem semmi bajom velük de ugyanúgy nem érdekel a szexuális életük mint egy nő-férfi páré. Nem azzal fogadtatják el őket hogy nyomják le mások torkán mindenhol. Akit meg kifejezetten zavar azt pont azért mert tényleg mindenhol lökik az arcába annak ellenére hogy a kutya nem mondott rájuk egy sértő szót sem. A homofób ember más tészta, azt mindig zavarni fogja, de az már oké hogy sokakat ezzel a jelzővel illetnek aki egyszerűen csak unja a témát.
Mindenki tudja hogy célirányosan mutogatják ezért ér el ellenkező hatást mint kéne.
Oksa, majd akkor ezért kiiratkozok az iskolából, nem?
Meg még jó “páran” .
Úgy kezelitek mintha döntés kérdése lenne, közben meg rohadtul nem az.
Heteró pároknak is lehet haza menni és ott lenyelni egymást, természetesen a melegeknek is, meg bárki másnak.
Én az iskolában is mikor valakiket meglátok csókolózni, rájuk szólok, többet nem látom őket egymásnak esni. Milyen érdekes. 😅
Mégis nagyobb a megtekintése az ilyen filmeknek, de hát te tudod. 😆
11es vagyok
Egyetlen alkalommal nem smároltam még a férjemmel az utcán. Nem ott van a helye. Itthon annál többet csókolózunk és szexelünk. De nem mások előtt, és társaságban sem érzünk késztetést arra, hogy a szexuális életünkről beszéljünk más embereknek. Az a mi kettőnk dolga. Egyszerűen nem értem, hogy mi a francért olyan rohadt fontos a melegekről meg transzokról beszélni folyamatosan. Például az új német kormánynak komolyan ez a legfontosabb feladata, hogy biztosítsa a melegeket arról, hogy házasodhatnak? Konkrétan nem áll másból a programjuk. Az EU-ban tényleg ez a legnagyobb probléma jelenleg, hogy Magyarországon fogadhatnak-e örökbe gyereket a melegek? Basszus nem hallasz másról, csak hogy az egész világ pánikban van és sír, mert Magyarországon a melegek nem mehetnek be az óvodákba a szexualitásukat más emberek gyerekeinek népszerűsíteni. Nagyon nagy baj van, emberek!
#19-es
Cserébe kézen fogva valószínűleg jártál a férjeddel, vagy esetleg megölelted őt. Teljesen természetes ha valaki a férjedről vagy a kapcsolatodról kérdez, míg mi ezt nem tehetjük meg.
Szóval a szerelmi életed mégse olyan magánügy mint aminek gondolod.
Németország programja közel sem ebből áll,követem a német politikát de a választások során nem igazán jött fel az LGBT téma.
Árva gyerekeknek jobb egy család, még ha nem tradícionális akkor is, mint bezárva egy intézménybe ahol a jövőjük nem túl ígéretes és nagy esélyel el fognak veszni a rendszerben.
És ovodás dolgot se tudom honnan veszed, biztos vannak furcsa emberek akik ezt akarják, de alapvetően a szexuálisan érett fiatalok teljeskörű szexuális oktatása a cél, legyen megfelelő információja mind a heteroszexuális mind a homoszexuális fiatalok számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!