Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik azt gondolja hogy a homoszexuálitás külső behatások által jön létre, akkor érdekelne miért gondoljátok ezt? Vagy ha máshogy gondoljátok, akkor írjatok meg.
Ha külső behatások miatt alakulna így, szerintem az emberek legalább fele az lenne.
Másrészt ha az is lenne, pl. akik olyan szülőkkel nőttek fel, akik negatív véleményen voltak ezzel kapcsolatban, ők hogyan lettek azok?!
Gondolkodni tudsz?
Ahogy elnézem, nehezedre esik.
Érvelni tudsz?
Ahogy elnézem, nehezedre esik.
A kérdésre is válaszolva, pedig ennek több oka van. Tessék egy friss tudományos cikk.
Tessék okosodni és kevebb butaság lesz kérdezve éls válaszolva is.
Kutya nem társas élőlény. Ezért mondtam, ha valaki nem ért valamihez, akkor ne probáljon okoskodni. Szociális élőlényről beszéltem, mint az ember is az. Tessék kevesebb butaságot írni. Ott egy tudományos cikk, lehet okosodni.
Az ember is állat. Minek teszel különbséget? Emlős=emlős. Le kéne szállni a Földre és a pofából leadni.
Kék szemről hallottál már? Az egy mutáció? Akkor őket miért nem lehet elkülöníteni? A kék szem többet árt, mint egy homoszexualitás. :D Mivel nincs benne melanin, ezért nem szűri úgy az UV-t, mint egy barna szem. Ezért ott lehet több DNS törés, amit szintén mutációkat okoz(pl rák).
Ennyi erővel akkor a kék szeműeket is száműzhetjük és kiirthatjuk, mert az "evolúció zsákutcája". A bőrtípusokról meg ne is beszéljünk. Még mindig egy barnább bőrűnek van előnye az UV-val szemben, mint egy hullafehérnek. :D
Részemről befejeztem, hülyék mindig is lesznek. Majd, amikor az alaptudás elég nagy lesz mindenkinek, akkor ez sem lesz már téma. 100 múlva itt is olyan lesz a homik megítélése, mint most a nőké. Evolúció? Fejlődésünk során majd szépen sorjában ki fognak halni a gyűlölködő, köpködő senkik. :D Szóval azok fognak kihalni, nem pedig a meleg. Pá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!