Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idős urakat miért vonzzák ennyire a fiatal 14-19 közötti fiúk?
Mert mentális sérültek. Nem élték ki magukat, hazugságban élték le az életüket, túl sokáig akartak megfelelni a társadalomnak. Maguknak is túl sokat hazudtak és nem élték meg azt, amit szerettek volna. Szóval torz gondolkodás és/vagy mentális betegség.
Mielőtt heterokkal jönne valaki, ott sem normális. Az a fiatal csaj sem épeszű, aki tőle akár 10 évvel idősebbel jön össze. De az az idős papa sem , aki fiatallal jön össze. Mindkettejük fejében gondok vannak. Az idősebb fél, mivel tapasztaltabb, ezért könnyen tudja manipulálni a fiatalabbik egyént. Kisajátítják, átverik őket, torzítják mégjobban a gondolatvilágukat és ezért nem fejlődik normálisan a személyiségük. Persze előbb-utóbb a fiatalok is idősödnek és rájönnek dolgokra, szóval utána otthagyják ezeket. Van olyan fiatal, aki szimplán az anyagiak miatt van együtt vénekkel. Sok vén meg erre büszke is. Beteges mindkét részről. Akik pl hisztizni szoktak, hogy kihasználták fiatalok és lehúzták anyagilag, azokat én kinevetem. Elég gyerek szinten kell lenni, hogy ezt ne lássa át valaki idős fejjel. Gondolom minden vén tudja, hogy egy fiatal fejében megfordul majd egy idő után, hogy a "párom" meghal nemsokára, vagy 30 évvel előbb, mint én. Ezért majd el is hagyják szépen őket. Vagy mondom, valaki szándékosan arra hajt, hogy majd örököljön tőle. Szóval vannak elég nagy gondok a fejekben összeségében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!