Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyilvános wc-ben, mosdóban, zuhanyzóban volt már valamilyen kalandotok? Hány évesen? Mit csináltatok?
Figyelt kérdés
Piszoárnál szoktatok oldalra tekinteni? Zuhanyzóban a másikra?2021. nov. 30. 14:28
11/18 anonim válasza:
En is szoktam diszkreten nezelodni piszoarnal is es kozos furdoben is. Kaland meg nem volt belole, pedig izgat a dolog. 28f
12/18 anonim válasza:
Zuhanyozóban volt, egymásnak kiverés.
13/18 anonim válasza:
Általánosban 8 voltam, a wc be két 7.es fiu számbadugta, egyik kiis elégült.. Nemmertem elmondani senkinek, ezért napokkal később a 8.oszt fiúk is a számat dugták.. Felváltva, egyik bepisilt másik mar élvezni is tudott.. Nem győztem mosakodni... Csak első par alkalom volt szar, utána megszoktam, es nyeltem mindent.
17/18 budaiz válasza:
15 talán neked is vam apád... vagy volt egyszer
18/18 anonim válasza:
En nekem mindig fel all a kozos zuhanyzoban
Nem takargatom en is magyon lesegetek egyszar szoptam is kozos zuhiban jo vokt nagyon
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!