Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képcseréből lehet bajom?
Mindig ha belemegyek utána bűntudatom van, hogy ki van ha kiderül. (Nem szoktam arcot mutatni)
De egyszerűen annyira felizgat, ha tudom, hogy valakinek az én képemre áll..
Egyébként csak kis beszélgetés után szoktam, meg akkor ha én is kapok, de mégis van bennem egy félelem.
Vagy pont emiatt izgat is?
Van baj. A baj az hogy nincs értelme. Nem képcserézni kell, hanem rácsatlakozni a jó nőkre, ahogy én teszem. Csajozásból olimpia lenne aranyérmes lennék, nem neten van kell nőzni, ott a való világ, hajrá!
24F
4x testépítő bajnok
Lehet bajod, de közben meg mindenki csinálja, nemtől és szexuális orientációtól függetlenül. Ha meg nem csinálsz valami extrémet, nem nézel úgy ki mint egy görög félisten akkor nagyon nem kell szarj amiatt, hogy pasiként felkap az internet.
Engem inkább az izgat, hogy valakinek kellenék, nem nagyon rendelek mellé ilyent, hogy ez tabu téma lenne vagy hogy ezzel le is bukhatnék.
arc nélküliben nem igazán
letagadod és kész
persze azért ne küld el mindenkinek, vagy hamar ponró oldalon látod viszont magad
Arcnélkül
Gyorsan elmennek az évek,
Amit nem tudsz kiélbezni átélni
Lépj szintet
Vállald magad
Mindaddíg, míg nem vagy felismerhető: abszolute semmi.
Szóval, szeretnéd, h a képedre álljon nekem? :P
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!