Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
150+ kilósan (amiből azért nem minden háj) még macisnak számítok szerintetek?
Figyelt kérdés
2021. nov. 22. 17:39
12/44 anonim válasza:
Ez az egeszsegre mar kifejezetten veszelyes. Gyorsan valtoztass az eleteden mert igy nem fogsz sokaig elni, vagy ha fogsz is akkor 10 fele gyogyszerrel es rossz minosegu eletet
13/44 A kérdező kommentje:
Köszi az aggodalmat, tisztában vagyok azért nagyjából a dologgal, szedek gyógyszereket meg minden.
2021. nov. 22. 19:43
14/44 anonim válasza:
na akkor már most kakiban vagy.
15/44 anonim válasza:
Hat nem az a megoldas hogy gyogyszert szedsz. Igazabol az csak a tuneteidet kezeli. Kepzeld el milyen nehez egy nagybevasarlas utan felvinni egy zsugor vizet meg a cuccot a hazba. Es az kb 20 kilo . Na most a tested minden percben 4x annyi sulyt cipel. Nem fogja sokaig birni. Menj el dietetikushoz, es mozogj . Minden eletert kar.
16/44 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld mert hát igazatok van nyilván. Csak hát ennél a kérdésnél most nem hiszem hogy ez érdekes.
2021. nov. 22. 20:53
17/44 anonim válasza:
Figy nem könnyű, mert én is szenvedek vele, bár sose voltam ekkora, illetve magasabb is vagyok jóval, de le lehet fogyni. Akár orvosi segítséggel is. Saját érdeked.
Amúgy ilyen magassággal kb 80-85kg a macis.
19/44 anonim válasza:
Attól függ, hogyan oszlik el a testen..
Én 182 cm és 110 kiló vagyok, de nem akarja senki elhinni, azt hiszik viccelek.
Én a nem szét folyos nagyobb darabnak mondom magam.. nem kell macizni meg disznózni 🤣🤣 emberek vagyunk.
20/44 anonim válasza:
150 kiló az nagyon sok. Én 177 cm vagyok, 90 kiló és elég daginak tűnök így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!