Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit éreznétek ha szinte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit éreznétek ha szinte naponta látnátok ?

Figyelt kérdés

Ha az, akit eddig legjobban szerettetek és aki szakított,elég csúnya módon, ami után az életetek tönkrement szinte minden téren...

és mivel közel lakik az új párjával, látni a diadalmas arcát, a sokkal idősebb párjával....

Mintha direkt csinálná, hogy arra jön, jönnek, amerre lakom.

Nagyon felkavaró, a szívemnek nagyon rossz...

2021. nov. 17. 10:19
 1/6 anonim ***** válasza:
98%
Szarul esne nyilván. Egy ideig én is így voltam, szándékosan jártam arra, amerre exem lakott, hogy hátha látom. Persze ő szakított velem. Minden nap sírtam miatta de hát kell a szakítás, hogy valami jobb jöjjön. Elkezdtem bulizni járni, ismerkedni, töltöttem fel a boldog fotókat fbre.. Aztán amikor látta, hogy mennyire nem érdekel, akkor már ő könyörgött nekem, hogy fogadjam vissza. Nehéz volt nemet mondani, de az volt a legjobb döntésem, amit csak mozgattam. Nem kell exek miatt sirni, úgyis ők könyörögnek majd idővel:D Azt még nem szabad elfogadni, mert okkal lett vége. Ha minden kis szarsag után bedepiztem volna, akkor most tuti pszichiátrián lennék
2021. nov. 17. 10:44
 2/6 anonim ***** válasza:
33%
rosszul esne de nem foglalkoznék a r*banccal. keresnék egy normális lányt. fel a fejjel testvérem
2021. nov. 17. 11:00
 3/6 anonim ***** válasza:
97%
Első második szerelem szar dolog mikor végetér, azt hisszük örökké fog tartani.
2021. nov. 17. 11:12
 4/6 anonim ***** válasza:
96%
Sz.rul érezném magam, de igyekeznék lezárni a múltat. Ha folyton a múltba nézel s.ggel mész a jövőbe.
2021. nov. 17. 12:10
 5/6 anonim ***** válasza:
71%

Velem is ez volt.

A sztori egy részét le is írtam:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..

Szakításunk után már 4 hétre újabb pasija volt. Ugyanúgy nyilvánosságra hozta a közösségi oldalon,közös képekkel ( tipikus smárolós,ölelkezős képek). Ugyanúgy mentek alá a barátoktól a gratulációk mint nálam volt. A belem kifordult 🤢🤢. De mit is vár az ember olyan emberektől akinek a szüleinek a 8 osztálya sincs meg (ez a srác barátaira is jellemző volt),a gyerekeik éheznek mert bagóra volt csak pénz.

Én nap mint nap láttam őket a közösségi oldalon,ment a tipikus érzelmi duma "imádlak életem értelme,örökké veled leszek" meg hasonlók,mint nálam.

A kispasi akivel összejött,ráadásul még mindig nézte az insta történeteimet.

( Biztos gondolta akarok még valamit a pasijától)

Még pont akkor jöttek össze mikor én a pszichiátrián feküdtem miatta,úgy kikészültem. Akkor töltötték fel az első képüket.

Aztán szétmentek 4 hónap alatt: közös képek off,romeo on.

Hát nem maradtak együtt az élete értelmével.😄😄😄

Pont addig tartott, mint a mi kapcsolatunk..

Szóval semmi sem tart örökké.

2021. nov. 17. 12:15
 6/6 anonim ***** válasza:
23%
Idióta mindenki aki párkapcsolatot akar. Meg az is aki a másik nyomorán élvezkedik. Rabok mindenki.
2021. nov. 19. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!