Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna ha a szexhaverotok naponta akarna mondjuk orált?
Figyelt kérdés
Volt ilyen? Bírtátok? Vagy mennyi az ideális számotokra? Kort is írjatok!2020. okt. 28. 11:36
1/11 anonim válasza:
Nem zavarna, de nem lenne naponta max 2 naponta. Azért van életem, egyéb más dolgaim is, szóval tuti nem lenne naponta orál
2/11 anonim válasza:
Szamomra max nagyon max heti 2-3 x , a szexhaverral minden nap dugast en inkabb kapcsolatnak mondanom szex kapcsolatnak.. a haverral csak neha durranok ossze 🤣😂🤣😍 27 f
3/11 anonim válasza:
Mindenkinek egyénfüggő, milyen a munkahelye fáradt, sterszes
Vagy Kanosan minden nap pihentem.
Heti három napot töltök együtt a barátommal 3-4 témázást igénylek én, neki 1 is elég volna.
5/11 anonim válasza:
Napi egyszer szívesen leszopom a páromat ha igényli 29/f/passzív
7/11 anonim válasza:
Örülnék neki, de nem tudnánk naponta találkozni valószínűleg, csak 2 naponta
8/11 anonim válasza:
Én többször is le szoktam szopni
9/11 anonim válasza:
Arra vágyom pont, hogy egy fiatal srácnak naponta szophassam a farkincáját!
10/11 anonim válasza:
Nem. Időt mindig ki tudnék szorítani arra, hogy ő is engem, meg én is őt. :) Volt ilyen, régen. Imádtam a farkát. De ő is az enyémet.
Néha összevesztünk, mert ő akart hamarabb anyagot kapni.
Aztán megdumcsi, hogy 69-nél popsiszorítás, ha még nem akarok menni.
Majd rájöttem, hogy 2-3 szorítás után, ha nem reagál, akkor bizony egyezerre megyünk. De ez elmúlt...
Ilyen kooperatív pasi még egy bp-en? :D
Én 48. a fiatalokat kedvelem... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!