Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én voltam tiniként kanos és manapság nincs olyan aki akár naponta szexelne?
Kiöregedtél és már nem nézel ki jól ahhoz hogy minden nap akarjon valaki. Inkább kicsapjuk chaten rád de élőben kevés vagy.
Bunkó kérdésre bunkó válasz
Kedves előző! Mi a bunkó a kérdésbe? Van igazság abban, hogy a neten mindenki úgy olvas amilyen ő. Ha akarom, normálisan olvasom, ha akarom bunkón. És ez mindenre igaz. Érdemes elgondolkozni te pl miért érzed bunkónak a kérdést? Mert az sajna igaz, hogy a tinik 90%-a megbízhatatlan. Én ismerkedek tinikkel és rendre az van, hogy törlik magukat, nem válaszolnak egy pont után mikor a tali jönne vagy kamuznak. Szóval sajna van igazság a kérdésbe. De mindegy is. Szerintem amúgy most is vannak ilyen tinik csak azok hamar találnak vkit.
Én ismerek olyan tini srácot aki a gimiben 4-5 srácot szop rendszeresen. Mikor elmondta azt hittem kamu de még képe is volt arról, hogy szop. 17 évesen. Na utána mentem is szépen szűrésre. Állítása szerint 14 éves kora óta kb 30 fiút elégített ki.
41éves vagyok
Rengetegen írták hogy Ismerkednnek velem, 18-22évesek amint találkozóról van szó vagy telefon beszélgetésről
Eltünnek.
Kis faszcibáló, matyigépek.
Csak nevetek rajtatok,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!