Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak én voltam tiniként kanos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én voltam tiniként kanos és manapság nincs olyan aki akár naponta szexelne?

Figyelt kérdés
Izgatna egy fiatal szexhavert találni de döbbenetes, hogy a tinik csak dumálnak és nem szexelnek. Én tiniként minden alkalmat megragadtam a szexre. A legjobb időszak az az 1 év volt amikor pár utcányira volt szexhaverom és naponta taliztunk kb.
2020. szept. 17. 10:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
69%
Belevesztek az online játékok, telefon simogatás, és a közösségi médiában talált kielégülésbe. Menthetetlen, agyhalott generáció.
2020. szept. 17. 10:13
 2/17 anonim ***** válasza:
81%
Akkor még nem volt internet... meg okostelefon, meg "közösségi média".
2020. szept. 17. 10:18
 3/17 anonim ***** válasza:
90%
Én már nem vok tini de minden nap leszophatna vki :) F29
2020. szept. 17. 11:10
 4/17 anonim ***** válasza:
92%
Gyűlölöm az általánítást. Ez ember függő. Ma is ugyanúgy vannak olyanok, akik ágyról-ágyra járnak és naponta akár többször is szexelnek. Akármennyire is nehéz és fájdalmas, de el kell fogadni, hogy nem minden a testiség és nem csak ti, nemi betegség gócpontok léteztek, hanem mi is, akik az érzéki párkapcsolat hívei vagyunk és heti egy szex-szel is megelégszünk, mert közben minőségi időt töltünk együtt.
2020. szept. 17. 11:32
 5/17 anonim ***** válasza:
68%

Kiöregedtél és már nem nézel ki jól ahhoz hogy minden nap akarjon valaki. Inkább kicsapjuk chaten rád de élőben kevés vagy.

Bunkó kérdésre bunkó válasz

2020. szept. 17. 11:58
 6/17 anonim ***** válasza:
65%

Kedves előző! Mi a bunkó a kérdésbe? Van igazság abban, hogy a neten mindenki úgy olvas amilyen ő. Ha akarom, normálisan olvasom, ha akarom bunkón. És ez mindenre igaz. Érdemes elgondolkozni te pl miért érzed bunkónak a kérdést? Mert az sajna igaz, hogy a tinik 90%-a megbízhatatlan. Én ismerkedek tinikkel és rendre az van, hogy törlik magukat, nem válaszolnak egy pont után mikor a tali jönne vagy kamuznak. Szóval sajna van igazság a kérdésbe. De mindegy is. Szerintem amúgy most is vannak ilyen tinik csak azok hamar találnak vkit.

Én ismerek olyan tini srácot aki a gimiben 4-5 srácot szop rendszeresen. Mikor elmondta azt hittem kamu de még képe is volt arról, hogy szop. 17 évesen. Na utána mentem is szépen szűrésre. Állítása szerint 14 éves kora óta kb 30 fiút elégített ki.

2020. szept. 17. 12:10
 7/17 anonim ***** válasza:
89%
A tinik válogathatnak, ez van. Nem tudom hány éves vagy vagy a kérdező mennyi, azért más egy 35 éves sportos férfi mint egy lelakott 50es...
2020. szept. 17. 12:30
 8/17 anonim ***** válasza:
53%

41éves vagyok

Rengetegen írták hogy Ismerkednnek velem, 18-22évesek amint találkozóról van szó vagy telefon beszélgetésről

Eltünnek.

Kis faszcibáló, matyigépek.

Csak nevetek rajtatok,

2020. szept. 17. 14:18
 9/17 anonim ***** válasza:
55%
A 6. vagyok. :D Jót röhögtem most, hogy le lett pontozva a válaszom. Ettől még amit írtam az igaz. Az, hogy mit hogy olvasol rajtad áll...
2020. szept. 17. 14:35
 10/17 A kérdező kommentje:
Nem érzem, hogy a kérdésem bunkó lenne, de bátran írj rám és beszéljük meg privátba.
2020. szept. 17. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!