Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én voltam tiniként kanos és manapság nincs olyan aki akár naponta szexelne?
Kérdező! Hány éves vagy most? Hány éveset keresel szexre? És tini korodban hány évesekkel szexeltél akkoriban? (Te is a 30-40 évvel idősebbekre buktál tiniként?) Mersz ŐSZINTÉN válaszolni itt (és nem privátban)??? De tök őszintén, semmi mellébeszélés, semmi körítés, semmi szépítés! Mert ha nem mersz, akkor már érted is, hogy miért gáz a kérdés. Meg a 6-os válaszoló is. El kéne fogadni, hogy múlik az idő, mert ez így rohadt gáz.
Mondom ezt 40 évesen.
Tessék, lehet sz.rrá pontozni.
A tinik óriási többsége a saját korosztályából keresgél, ami - véleményem szerint - abszolút érthető. Viszont vannak köztük is olyan srácok, akik az idősebb korosztályra buknak, ha ilyenre vágysz, akkor bizony legyél türelmes. Nem feltétlen kamusok, meg aszexuálisak, csak mert veled nem találkoznak. Ha társkeresőn ismerkedsz, 95%-ban még a keresett korosztályt is megjelölik, de ismerve az idősebbek nagy részének mentalitását, pont nem érdekli őket, hogy nem esnek bele abba a sávba és csakazértis megpróbálják ráerőltetni magukat szerencsétlen srácra. Szóval nem kell csodálkozni, ha bunkók és leépítenek. Persze van igazság abban is, hogy páran csak azért vannak fenn az oldalon, hogy hülyítsék az embereket, de ezekből minden korosztályból akad, ők erre ejakulálnak otthon a gép, vagy a telefon mögött.
Ha hirdetsz, tegyél fel magadról értékelhető fotókat és egy rövid, tömör szöveget, fognak írni ők neked, ha szimpatikus vagy ;)
14-es, köszönöm! :) Az a baj, hogy az idősebbek sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a fiatalok közt kevesen vannak, akik a 40-50-60-as korosztály társaságát keresik, de ők csak azért is erőlködnek, hogy hátha mégis. Aztán meg - ahogy a végén te is - kicsit erőteljesebben utasítják rendre őket, mert már fogytán a türelmük, akkor meg eljátsszák a kitépett szárnyú katicabogarat. Nekem pl. a legelső amit egy profilon megnézek, hogy mi a maximum életkor, ameddig az illető keres és ha nem férek bele, lépek is tovább. Hiába az álmaim pasija, ha nem én vagyok az ideális számára, mert - ahogy írtad - nem apukát keres. :)
47/F Bp
Bárcsak minden 40+-os pasi így gondolkodna, mint a #13, #15-ös!!! ...
Nekem semmi bajom azzal, ha 40 felett valaki jóval fiatalabbat keres, csak akkor legyen képes elfogadni az elutasítást és ne játssza el a hattyú halálát, ha elutasítást kap, mert kevés tininek/fiatalnak jön be az idősebb korosztály. Ne a tiniket hibáztassa már, hogy a fiatalok nem kapkodnak utána, mint 30-40 évvel korábban. Gyakoroljunk már egy kis önkritikát magunk felett 40-50-60+-osan!
(#kérdező "döbbenetes, hogy a tinik csak dumálnak")
(#6 "sajna igaz, hogy a tinik 90%-a megbízhatatlan.. Én ismerkedek tinikkel és rendre az van, hogy törlik magukat, nem válaszolnak egy pont után mikor a tali jönne vagy kamuznak.")
(#8 "amint találkozóról van szó vagy telefon beszélgetésről / Eltünnek. / Kis faszcibáló, matyigépek. / Csak nevetek rajtatok,")
Szóval egy kis önismeret és önmagunkkal szembeni kritika nem ártana. Meg mérlegelés, hogy mit várok el és miért cserébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!