Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzívok! Titeket szoktak naponta többen is dugni?
Volt ilyen időszakotok? Akár gangbang, ahol egyedüli passzívak vagytok, akár úgy, hogy az aktívok szinte egymásnak adják a kilincset (nem szó szerint).
Írjatok légyszi tapasztalatokat! (Korral)
Köszönöm
Nekem még nem volt, de egy szexrandi után, mikor nem élveztem el (én nem akartam), úgy voltam vele, hogy igazából még áthívhatnék mást is... ki vagyok mosva, tágulva.
Aztán nem lett semmi.
Igen, nekem tavaly volt pár hónap, amikor 3-4 aktív szexhaverom dugott napi szinten. Volt egy 19, egy 22, egy 34, és egy 39 éves. Volt, hogy találkoztak, és a másodiknak kicsit várnia kellett.
32 passzív
Na most akkor gondolkozzon el mindenki de nagyon. Itt le vannak taglózva az emberek amikor valaki le meri írni, hogy hány emberrel feküdt eddig le kb. Majd most itt tessék lássék az a menő amikor valakit rommá dugnak. Gratulálok meleg világ. Éljen a szégyen. Erre érdemes felvonulni.
Üdv, egy meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!